Eerlijke communicatie, superauto en gastvrijheid

Vandaag hebben we een golf E gekocht. De auto is door het garagebedrijf perfect afgeleverd ( remmen, accu, ruitenwissers, airco alles in de beste staat gebracht of garantie op) Daarnaast van binnen en buiten gepoetst. De service voelt als een cadeautje. Het bedrijf was voor ons nieuw, maar voelt als betrouwbaar.

Goed geholpen en van te voren eerst op de hoogte gebracht welke reparaties moesten gebeuren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

uitstekend

uitstekende garage

Prima garage.

Top service!

Super auto gekocht.

Zeer professioneel bedrijf

Fijn contact gehad, snelle oplossing.

Zeer goede kwaliteit

Cruise Control werkt uitstekend

Super goede klantenservice en expertise van team autobedrijf W Bouman

Alle jaren klant bij hun. Super goede service en kennis in huis.

vriendelijke en goede service

staan altijd klaar om te helpen en zo nodig direct repareren. zijn er niet op uit om de klant op kosten te jagen, denken met je mee en zoeken naar de beste oplossing waar ieder mee tevreden is.

Vertrouwd zoals we al jaren gewend zijn.

Correcte , vriendelijke ervaring bij een vak garage die weet waar men mee bezig is en altijd overleg pleegt als er bij reparatie iets om de hoek komt kijken wat niet verwacht was.

Hier worden we gelukkig van.

Met mijn Xc70 met remlicht storing diagnose bezocht. Al tijdens telefonisch contact werd echt meegedacht voor een aanvaardbare oplossing voor het probleem. 'm.n. om het betaalbaar te houden in relatie tot waarde auto. Kon binnen een week al komen. Goede informatie gekregen over het geconstateerde probleem en de reparatie. Fijne medewerkers welke dicht bij hun klanten staan.

als vanouds, al veertg jaar

prima adviezen.

prima geholpen

opnieuw zeer prettig te woord gestaan en naar volle tevredenheid geholpen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Duidelijke afspraken en een uitstekende service

De service is op en top

Dit is hoe je met je klanten om moet gaan .Echt een top bedrijf zoiets nog nooit eerder meegemaakt .

Heel gastvrij en vriendelijk en lekkere koffie

Ik had gelijk een heel goed gevoel bij het binnen komen, vriendelijk en gastvrij gelijk koffie, ik had de auto al gezien op internet endaar stond hij midden de zaak .De uit leg die ik kreeg was heel duidelijk er werd gevraagd of ik wilde proefrijden. Dat hebben we de volgende dag gedaan en de auto gelijk gekocht .Toen we de auto na het weekend hebben opgehaald werd mijn vrouw ook nog verrast met een mooie bos met bloemen. Mijn ervaring in een woord SUPER Garage !!

Volkswagen eos cabrio

Mijn cabrio gebracht om de rubbers en de scharnieren weer te smeren. Aardig lui. Kon erop wachten. Even lekker geluncht aan het water. Cabriodak kan er weer even tegen.

Fijn bedrijf prima service

Diverse auto's gekocht bij fam. Bouman zeer tevreden hoe je daar geholpen wordt. Goede service en je wordt er vriendelijk geholpen.

Zeer goed en vriendelijk

In 1x apk geregeld!

Prettige omgang en snelle service

Mijn auto kwam uit Frankrijk en ik was nog geen klant. Toch netjes en fijn geholpen.

Zorgvuldige aandacht voor auto en klant

Prettige omgang en duidelijke uitleg over wat er voor werk is geleverd!

Keurig bedrijf goed ontvangt.

Auto stond voor de proefrit netjes gewassen klaar waardoor je ook een goed beeld krijgt van de auto. Bij aflevering was weer alles netje en schoon.

Mooi bedrijf, hele aardige mensen, alles kwaliteit.

Alles wat je hoopt dat een autobedrijf je te bieden heeft kwam bij ons bezoek naar voren. Gelijk een goed gevoel en vertrouwen.

Super!

Heel blij met mijn auto! En de benadering en service is top!

top

goeie diagnose en duidelijke afspraken

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg