Altijd goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk bedrijf.

De absolute VW EOS CSC dakspecialist

CSC dak problemen worden snel en vakkundig opgelost. Het is nog niet voorgekomen dat ik niet geholpen kon worden. Hierin is men de specialist van Nederland.

Service en afspraken top bedrijf

Top auto afgeleverd!!

Prima uitgelegd en geholpen zeer tevreden over.

Goeie service

Altijd vriendelijk

goed en duidelijk geholpen

Ik ben zeer goed en duidelijk geholpen door Autobedrijf Bouwman. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. Ik ontving een duidelijke offerte via e-mail, waarna we telefonisch verder hebben overlegd. De communicatie was helder en transparant, zonder verborgen kosten of verrassingen. Dit gaf mij veel vertrouwen in hun werkwijze. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar autobedrijf met uitstekende service, dan kan ik Autobedrijf Bouwman zeker aanraden!

Fijne, betrouwbare garage

Betrouwbare garage met persoonlijke benadering

Ik kwam afgelopen zaterdag voor een proefrit zeer goed geholpen, daarna heerlijke bakje koffie gehad en een deal gesloten. Ik kan zeker dit bedrijf aan raden

Fijne garage

Prima garage met vriendelijk personeel

Super service en bijzonder vlot geregeld

Afgelopen week gebeld voor een storing wat wij niet konden oplossen zij konden ons vlot helpen om het probleem op te lossen. Top.

Correct conform afspraak

Altijd vakkundig en betrouwbaar en behulpzaam.

Ook in een drukke periode probeert men tijd voor je vrij te maken. Vakkundige werknemers, al lange tijd werkzaam in het bedrijf. Goed teken!

Geweldig.

Ik ben zeer goed en super snel geholpen. Mijn Audi A6 3.0 tdi Quattro zat op het stuurslot en zat vast, starten deed hij ook niet meer. Maar door een snelle diagnose konden de doctoren bij Bouwman het probleem weer oplossen. Jammer dat de erkende dealer je al gauw een nieuwe stuurkolom wil aansmeren. Super blij mannen!!!

Opnieuw een zeer goede ervaring met mijn Eos

Ik heb opnieuw een goede ervaring met Bouman. Voor elke potentiële verhoging van de kosten bellen ze en ze zijn ook zeer hulpvaardig als je hun ‘diagnosecentrum’ belt. Hulde.

Altijd vakwerk en eerlijk advies!

Een garage met oog voor de mensen en een heel vakkundig team! En wat ik zeker niet onbelangrijk vind eerlijkheid!

Altijd goed

Wij komen hier al sinds dat we onze auto hebben aangeschaft, heel vakkundig eerlijk en goede koffie!

snel offerte, stipt afgehandeld

snel offerte voor winterbanden en wederom stipt afgehandeld

Geweldig mijn probleem opgelost.

Precies belooft wat men zou doen.

Auto goed gerepareerd

Goede en snelle service

Ze staan direct klaar voor je

Een goede ervaring met onderhouden en aankoop auto.

Goede en nette behandeling

Heel goed

Service is opperbest

Altijd. Goed geholpen

Hele goed en fijn autobedrijf, met super goede ouderwetse service . En zeer veel kennis van auto’s. Top

Fijn bedrijf, prettige sfeer

Bij dit bedrijf een 2e hands auto gekocht. Fijn geholpen en na de aankoop is de auto snel geleverd. Hier geen snelle verkooppraatjes maar bedrijf met fijne sfeer en no-nonsens mentaliteit. Bloemen bij aflevering. Helemaal top!

Top autobedrijf

Vanaf het begin een goede klik

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg