Top bedrijf!

Goede inruilprijs gehad, top personeel en netjes met een bos bloemen afgeleverd !!

Auto netjes afgeleverd

Aardige verkoper (Jason) vriendelijk en correct. Goede deal kunnen maken. En uitleg bij aflevering was ook prima!

Had een afspraak voor een proefrit gemaakt… daarmee gereden. Was het niet wat ik er van verwacht had!! Maar zag daar een andere mooie auto, daar ook mee gereden en dat was de auto!! De verkoper Jason, heeft ons heel geduldig en heeft veel kennis van de auto’s. Heeft alles heel goed uitgelegd en zeker niet opdringerig Zou er zo weer naar toe gaan voor een volgende auto

Top garage

Geweldig geholpen, wat een service!

Hele goede service en afhandeling

Auto schakelde niet goed. En ze hebben het top oplost

Tevreden over service!

Tevreden!

Gewoon een goed en keurig bedrijf

Vanaf eerste bezoek schouwroom met Remi, tot de uiteindelijke aflevering van de auto waarbij de afgesproken aanpassingen keurig zijn gedaan, is alles vlekkeloos verlopen, ook werden we continu op de hoogte gehouden met de status.

Goed geholpen met de koop van een auto!

Snel geholpen en fijne communicatie, zou ze zeker aanbevelen!

Zeer snel en goed geholpen

Snel geholpen toen de auto niet wilde starten

goede service

het is goede service en er wordt met klant meegedacht

heel goed vriendelijke mensen

reparatie en keuren van mijn auto netjes en goed gedaan

een aanrader!

Vorige week mijn nieuwe Kuga PHEV st-line x opgehaald. Remy heeft de auto correct afgeleverd zoals afgesproken. Heel tevreden en een Nederlands gebruiksaanwijzing wordt nagestuurd, inclusief het overzicht van de verrichtte werkzaamheden van de onderhoudsbeurt. Helaas wilde de volgende ochtend de auto niet starten ivm een lege accu. Inmiddels een nieuwe accu en de software heeft een update gehad. Goeie en snelle service!

Uitstekend geholpen +een leen auto top service

Top service

Gewoon zoals het hoort

Prettig geholpen. We kregen alle tijd en ondanks dat de verkoper Ethan een stageloper was wist hij al onze vragen te beantwoorden. De eerste 1000km zitten er nu op. Alles lijkt oke. Geeft een goed gevoel..

Top!

Vriendelijk! Verstand van! Gedreven! Goed voorbereid! Zeer gemoedelijk!

Goede

Uitstekende service

Vandaag m'n nieuwe Volkswagen Passat GTE opgehaald. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fantastisch geholpen ben door Bastian. Heel klantgericht en plezierig in de omgang. Deze manier is hoe je graag geholpen wil worden bij de aanschaf van een auto. Autobedrijf 't Centrum, knijpen jullie maar in je handen met zo'n verkoper. Bastian bedankt!

Super bedrijf

Nissan Qashqai gekocht en zijn super geholpen bij de aflevering.

Prettige ervaring tijdens het kopen van m'n nieuwe auto

Via Autoscout vond ik een auto die mij wel aanstond. 't Centrum is voor ons even rijden, maar na telefonisch overleg een afspraak gemaakt om de auto te komen bezichtigen. Tijdens een korte proefrit werd er al een inruilvoorstel op m'n eigen auto gemaakt die me naar het zin was. Inmiddels rij ik alweer ruim een week in m'n nieuwe auto. Een zeer verzorgde showroom, vriendelijk personeel en een snelle aflevering. Al met al een prettige ervaring. Zeker een aanrader!

Goede communicatie en werkzaamheden

Alles gebeurd naar tevredenheid!

keurig afgeleverd

taaie verkopers maar we zijn er uitgekomen

Hier klopt het!

Vanaf de binnenkomst in de showroom was er aandacht. Geen haast, rustig rondkijken en een keurig voorstel. Proefrit snel geregeld en ook de aflevering was zo het hoort. Een aanrader!

Net bedrijf met een groot aanbod en een eerlijke prijs!

Mooie zaak, vriendelijk personeel, groot aanbod met scherpe prijzen!

Zeer klantvriendelijk

Ik ben erg vriendelijk en professioneel geholpen door Bastian. De auto is zeer netjes overgedragen en ik ben daarin optimaal voorzien van alle benodigde informatie. Al mijn vragen zijn netjes beantwoord en hiervoor werd ook uitgebreid de tijd genomen. Kortom: ik ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Autobedrijf 't Centrum.

Vriendelijk behulpzaam en meedenkend personeel top

Personeel is bijzonder klant vriendelijk en behulpzaam. Wordt netjes ingelicht over eventuele reparaties, ook als de mogelijkheid is deze tot een volgende onderhoud uit te stellen. Hier staat service aan de klant voorop, wat je tegenwoordig maar heel weinig ziet. Ik ben zeer tevreden dus ga zo door.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.