Goed omgaan met klant, en goede service

Goed omgaan met klant, en goede service

Vanaf het moment dat we binnenstapten bij 't Centrum voelden we ons welkom. We werden meteen vriendelijk ontvangen, en de heerlijke koffie (uit een echt kopje!) gaf een warm gevoel. De verkopers namen uitgebreid de tijd voor ons en waren transparant over de inruilwaarde van onze auto. De hele afhandeling van de aankoop verliep soepel en professioneel. Toen we de auto mochten ophalen, was alles keurig geregeld en konden we meteen op weg. We rijden nu met veel plezier in onze nieuwe auto. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een prettige ervaring en goede service bij het kopen van een auto.

Vriendelijk personeel. Goede service.

Zeer vlot, netjes en volgens afspraak

Zeer positief.

TOP!!

Ontvangst, Professionaliteit, Uitstraling en vakbekwaamheid is spot on bij alle medewerkers.

Makkelijk & vriendelijk zaken doen.

Goed ontvangen voor de proefrit, daarna snel de zaken geregeld.

uitstekend geadviseerd

Bas(tian) heeft me op een deskundige en enthousiaste manier van advies gediend en ik kreeg bij de aflevering een uitgebreide uitleg; chapeau

Prima service!

Altijd aanspreekbaar, goede service, klantvriendelijk! Ga zo door.

Audi Q7 60 TFSi gekocht. Auto is gebracht door chauffeur en netjes afgeleverd. Helaas werkte Bluetooth verbinding niet. Lokale Audi Dealer Pouw dacht het te weten, voorstel was de mediacomputer te vervangen voor een astronomisch bedrag. Autobedrijf 't Centrum B.V. wilde zelf diagnose stellen en kwam tot een hele andere conclusie. Updates op orde gemaakt en conbox vervangen. Had leenauto ter beschikking, super service, kundig en professioneel personeel!

Grote onderhoudsbeurt

Zoals altijd weer keurig voor elkaar van tevoren gebeld wat de kosten waren

Kom er al jaren en nog steeds tot tevredenheid

Een vaste monteur die bekend is met de auto is handig, altijd goed contact rondom wat te doen/uitvoeren wkzh. fijne garage

Specialisten leveren topkwaliteit

Wilde een radio met achteruitrijcamera in mijn vw T6..van aannemen tot oplevering blijkt dat ze precies weten hoe dat moet. Goed advies gekregen en inbouw verliep als een zonnetje. Alles werkt uitstekend..helemaal volgens specificaties van VW. Klasse!

gewoon goede zorg

Ervaren kennis en vriendelijk naar de klant

Geweldig garage en service

Top bedrijf

Mooie Audi gekocht, dynamo ging 11 maanden na aankoop kapot. Productie fout van Audi, helemaal kosteloos opgelost. Zeer tevreden over de service.

Goed en betrouwbaar autobedrijf

Ik ben prima geholpen bij mijn aankoop van een 2e-hands auto. De auto is op tijd en keurig opgeleverd. Het enige wat ik jammer vond is dat ik bij aflevering door een andere verkoper werd geholpen dan die van de aankoop. Ze waren beiden heel vriendelijk en professioneel, maar ik vind het prettiger als dat dezelfde was geweest.

Topbedrijf

Sinds ik in Drongelen woon kom ik bij ‘t Centrum voor onderhoud,brandstof en wassen. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen, en na onderhoudsbeurt krijg je de auto keurig gewassen terug. Al met al een fijn bedrijf.

Top auto bedrijf!

Vriendelijke mensen, top service. Vandaag "nieuwe" auto opgehaald. Stond netjes klaar met strik erom! Prima geregeld!

Goed informerend en vriendelijk bedrijf

Geen verrassingen en altijd goed overleg na bevindingen en voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Vakkundig, professioneel en klantvriendelijk

Autobedrijf 't Centrum verrast je als klant door de vakkundige reparaties én tijdige communicatie over wat er nodig is om je auto weer de nodige veilige kilometers te kunnen laten maken. Zet daar bovenop de klantvriendelijke manier van benaderen door de collega's van de receptie en dan leidt dit tot een oordeel: uitstekend.

Goed en vakkundig personeel

Personeel is vriendelijk en behulpzaam

High level of service

Very satisfied with the process of buying a car. Everything was very prompt, attentive staff, answered all the questions, corrected all the small defects of the car. The car fully corresponded to the description. Difficult processing of documents. A very good process of giving the car, so many small pleasures. Very satisfied.

• Would you recommend us? Yes

Heel prettig!

Goede ontvangst, en persoonlijke aandacht.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.