Vlotte, accurate en plezierige behandeling. Meedenkend met de klant.
Prettig bedrijf. Komen afspraken na.
Zeer positief. Een goed gevoel over gehouden na aankoop auto.
Heel behulpzaam met een vrindelijke sfeer. Duidelijke afspraken en deskundigheid
Tot op heden hebben wij goede ervaringen. Dit is de 1e keer dat wij hier een auto hebben gekocht en alles is precies gegaan zoals wij hebben afgesproken!
Keurig bedrijf , prettig ontvangst. Na aankoop peugeot 308 goede service.
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.
Hallo, ik heb in december een auto gekocht bij dit bedrijf. Ben zeer tevreden over de manier waarop dit is afgehandeld en ook buitengewoon tevreden met de auto en de staat waarin deze verkeerd. Prijs/kwaliteitverhouding meer dan voldoende.
Ruime keus aan gebruikte auto\'s. Sympathieke verkoper met een open en eerlijk verhaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding, vlotte service.
Enorm blij met onze keuze voor Emile Bakker, uitstekend geholpen en eerlijk zaken doen.
wij hebben op de occasionshow een vw polo gekocht een mooie auto nu wonen we zelf in Zuidholland en toen er een lampje bleef branden op het dashboard en we contact zochten met Emile Bakker heeft deze het keurig snel en netjes opgelost we konden ermee naar de plaatselijke dealer en Emile heeft het verder keurig afgehandeld uitstekende en klantvriendelijke service van Emile Bakker auto,s als we weer aan een nieuwe auto toe zijn gaan we zeker eerst bij Emile Bakker kijken
Zeer goed en deskundig bedrijf waar sevice en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Daarom blijf je ook terug komen, in ons geval voor de vierde keer en weer een goede service. Emile tot de volgende keer.
Wederom bedankt Gerry voor de aankoop van een mooie Renault Megane! We koesteren zulke aardige, goede klanten als jullie!! Top en tot een volgende keer!!
Ik was zeer positief verrast door Emile Bakker auto\'s. Hele vlotte communicatie en een goed bod voor zowel de inruil op mijn auto als motor tegen de prachtige Audi A5. Ook fijne na service. Ook 6 maanden garantie op de auto, al hoop en verwacht ik deze niet nodig te hebben. Nogmaals heel erg bedankt Emile voor deze topservice! Ik hou dit bedrijf zeker in gedachten voor een eventuele inruil in de toekomst.
Roshan, wij vonden het ook een zeer prettig contact! Beide blij, wij ons best gedaan voor een zo goed mogelijke aflevering en jij blij met de Audi A5 en wij met jouw mooie auto en motorfiets!! Nogmaals veel plezier ermee!!
Alles Super
Noordveenkanaal Zuidzijde 12