Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over dit autobedrijf. Met een super service!
Zeer goed. Vriendelijk, flexibel en deskundig personeel. Betrouwbaar familiebedrijf. Ik vond het alleen jammer dat het bij de aflevering van de auto erg druk was, maar ondanks dat werd er wel de tijd genomen om vragen te beantwoorden.
Niet zoveel ervaring opgedaan alleen het kopen van een auto. we begrepen elkaar van het begin en dit ging op een amicale en \"no-nonsens\" manier het geen wat waardeer.
Perfecte en persoonlijke service
pas een auto gekocht bij meneer bakker na twee dagen auto al kapot versnellingsbak kapot in garage blijkt ook nog remmen heel slechtleidingen slecht chassisbalken door geroest achterdorpel verdwenen uitlaat op drie plaatsen gebroken ophanging cabine doorgeroest maakt reclame met bovag garantie hij is niet bekend bij de bovag is niet aangesloten dus getelefoneerd met heer bakker om koop ongedaan te maken hij wilde niet meewerken aangetekende briefen gestuurd tot op heden geen reactie heb nu advocaat in moeten schakelen auto is afgekeurd ook geen keuringsraport aanwezig en geen autopas doe geen zaken met deze persoon
dat achteraf bleek dat de auto niet goed was voor de APK is duidelijk en daar zijn wij het ook volledig mee eens. Wij zijn niet in de gelegenheid geweest om de auto te keuren o.i.d. omdat u de auto op een show ter plekke heeft meegenomen en wel zonder enige vorm van garantie omdat u daarvoor 750 euro extra korting heeft gekregen. Na de foto's van de gebreken te hebben gezien hebben wij met u afgesproken dat u de auto naar een collega van ons bij u in de buurt kon brengen en dat de auto daar APK klaargemaakt zou worden op onze kosten. U bent daar nooit geweest. Twee weken geleden kregen wij een brief van de rechtsbijstand met daarin uw verhaal waarop wij meteen het antwoord hebben gegeven per mail. Hierop is door u nog steeds geen gehoor gegeven. Wij betreuren het dat u geen gehoor wilt geven aan de oplossing die wij u hebben aangeboden. Ons lidnummer bij de Bovag is 55600.
Vorig jaar een andere auto aangeschaft via auto import. Zeer deskundig geholpen en de auto ongezien gekocht. Na aflevering een paar keer terug geweest voor een paar kleine garantie werkzaamheden. Snel en correct opgelost
je maakt er een mooi verhaal van Emile, maar van mij geen positieve dingen, zou je dus ook niet aanbevelen, denk er over om de BOVAG ook nog aan te schrijven.
Ging er vanuit dat er een half jaar garantie op zat, garantie is niet vermeld op offerte en daar word ik nu op af gerekend, terwijl er tijdens het onderhandelen wel steeds werd gezegd van APK, beurt en een half jaar garantie, auto stond te koop voor €4950,-, alles wat te koop staat boven de €4500,- krijgt een half jaar garantie!!!!
Op basis van de uiteindelijke verkoopprijs is afgesproken zoals ook op de verkooporder en op de factuur staat dat er geen garantie verleend wordt op deze auto. Wel is afgesproken na een klein probleem te hebben opgelost aan deze auto dat er bij grote kosten een compensatie zou worden verleend. Dit is ook aan u toegezegd en aangeboden.
Wij moeten erkennen dat in uw geval de levering van de auto langer op zich heeft moeten wachten dan dat de planning was. Doordat onderdelen niet voorradig waren heeft alles langer geduurd. We hebben ons inziens dit feit goed opgelost door een financiële compensatie te geven en een slagroomtaart. Dat u ons bedrijf dus niet aanbeveelt vinden wij jammer. Wij maken ook fouten, maar proberen het in ieder geval zo goed mogelijk en naar tevredenheid op te lossen.
Na een eerste proefrit een aantal mankementen gesignaleerd. Deze zijn binnen een week volgens afspraak gerepareerd, waarna ,na een tweede proefrit, tot aanschaf is overgegaan. Het bedrijf heeft zich hierbij volledig ingezet en heeft kosten noch moeite bespaard. In de tussentijd is er netjes gecommuniceerd. Garantie betrof drie maanden op blok en bak. Helaas bleek bij thuiskomst het dashboard niet goed gemonteerd en zat daardoor enigszins los. Jammer. Dit bedrijf heeft echt zijn uiterste best gedaan en ik kan het daarom aanbevelen. Voor nette prijzen krijg je waar voor je geld en de inzet van het bedrijf voor de klant is prima!
Noordveenkanaal Zuidzijde 12
7831AS Nieuw weerdinge