We hebben in het verleden een motor bij dit bedrijf gekocht
Na een Toyota avensis, Mercedes A klasse, Honda trans alp, Citroën Picasso 2x, heb ik nu weer een Mercedes A klasse gekocht bij Emile. Ik heb altijd wel iets met auto\'s en daar weet Emile alles van. Toch kan ik niet anders zeggen dat mijn problemen altijd opgelost zijn en worden. Ook de deals op zich zijn altijd weer een beleving en ik vind het zeer prettig zaken doen. Overigens is de werkplaats ook zeker een aanrader, want de \"monteurs\" zeg maar rustig techneuten zijn ter zake kundig en zeer content en attent. Ik ben al jaren klant en hoop dat ook nog jaren te blijven, en raad iedereen dit bedrijf aan.
Ich habe bei Fa. Bakker einen Gebrauchtwagen gekauft und bin damit sehr zufrieden. Service, Hilfsbereitschaft und Freundlichkeit der Mitarbeiter war ausgesprochen gut. Ein sehr empfehlenswertes Team. Ik kocht een gebruikte auto bij Bakker bedrijf en ben zeer tevreden. Service, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel was zeer goed. Een sterk aanbevolen team. H. Weber
Ik heb in 2011 een auto gekocht bij Emile en kreeg daar een bijzonder hartelijk ontvangst..hij is gastvrij en doet nergens moeilijk over ..ik ben erg tevreden en zou iedereen aanraden om bij hem een auto te kopen de service is top.
Mooi, schoon en netjes onderhoud, alles in orde. Als je binnen loopt krijg je een gevoel van zekerheid in hun producten. Ze zijn heel vriendelijk en sociaal. gewoon top !
Motor geruild voor auto. Auto heeft een wel heel grote aflevering beurt incl apk gekregen nog voor ik tot definitieve ruil besloot. Prima bedrijf dat doet wat je afspreekt.
Heel mooi bedrijf! De koffie smaakt er erg goed! Zeer tevreden!
Vriendelijke mensen , snelle service , goede indruk,volle showroom. Geen enkele reden tot klagen.
Dit was het eerste autobedrijf waarbij ik niet achterdochtig was en twijfelde over de eerlijkheid.
gevonden via een auto die ik zocht en vond via autoscout24. Prima en snelle reactie op vragen via mail. Deal vervolgens afgehandeld via mail, wel zo prettig, staat eea zwart op wit.
Mei 2013 een gebruikte auto gekocht. Zeer klantvriendelijk en goede service. Bovendien gaan deze mensen op een prettige manier met hun klanten om. Ik zal Emile Bakker Auto\'s dan ook zeer zeker aanbevelen.
prettig, ontspannen, klantvriendelijk
Noordveenkanaal Zuidzijde 12