Prettig en snel geholpen. Auto netjes afgeleverd zoals afgesproken. Extra garantie gekregen op een 12 jaar oude auto, terwijl het niet hoefde.
Ik heb op de occasionbeurs in Assen mijn Ford Focus 1.8 TDDI ingeruild op een Opel Meriva 1.6 op LPG . Achteraf bleek de auto op LPG niet goed te lopen en een probleempje met de achterremblokken te hebben . Dit is deels door de eigen monteur en deels door een extern bedrijf ( Koprevisie en LPG opnieuw inregelen ) helemaal naar wens opgelost Geen gezeur of moeilijk doen , gewoon jij hebt garantie en dan moet de auto ook goed zijn , ondanks de hoge kosten. Ik ben zeer tevreden .
op de occasionschow in assen een opel astra gekocht, goede inruil prijs gekregen voor de oude auto en de opel is perfect, de afspraken die gemaakt zijn , zijn nagekomen en de auto stond de dag erna direct voor ons klaar, dus gewoon perfect en zeker weten dat we er weer heen gaan
Prettige ontvangst.Enkele weken na aanschaf gebruikte auto nog enige zaken correct afgehandeld. heel plezierig.
Mijn eerste indruk is goed.Afspraken met de ene verkoper wil de ander verkoper niets van weten en krijg het antwoord dat kan ik niet weten.Als je dan voorstelt om die andere verkoper te bellen wil hij dat niet.Dat vind ik zeer irritant.In dit geval ben ik geholpen door ene Cor endie wilde daarover geen contact opnemen met Emile terwijl hij mem al een paar keer aan de lijn gehad heeft.Over de verdere afhandelingen ben ik zeer tevreden
Klantvriendelijk, de koffie/thee staat altijd klaar en ook aan de kinderen wordt gedacht. Zowel voor de kleine als de grote portemonnee is er vaak wel een auto te vinden die aan jouw eisen moet voldoen. Auto afgeleverd, met nieuwe banden, distributieriem etc. Uitstekende service dus. Dit is mijn tweede auto die ik bij Emile heb gekocht, ik hoop er net zoveel plezier van te hebben als van mijn eerste.
Prima service...
Wij komen er al jaren,het is een geweldig bedrijf.Zowel de motor en auto kant zeer gastvrij.Of wil je een motor of auto stap gerust binnen.Kortom wij hebben een super evaring met dit bedrijf.
vorige maand onze qashqai gekocht die achteraf bleek een defect aan de luchtmassameter te hebben. met bakker auto\'s is dit naar volle tevredenheid opgelost via de plaatselijke nissan dealer in noord holland.
gewoon goed.eerlijk zaken doen!!dat zie je niet veel meer in deze tijd,mvg r windt te groningen
Mooie nissan pixo gekocht, tot op heden zeer tevreden...leuke en goede auto
Goede service, geen mooie verhaaltjes, goed zaken mee te doen.
Emile Bakker Auto,s Is een goede bedrijf, personeel en eigenaar zijn aardig. werd goed ontvangen en afhandelen was goed.
Emile Bakker is een betrouwbaar autobedrijf waar afspraken na worden gekomen en service hoog in het vaandel staat. Een aanrader!
Ik heb goede (uitstekende )ervaringen met dit bedrijf. Ik was op zoek naar een vw lupo 1.2 tdi en vond die ook. Alleen bij problemen (incidenteel) is de reistijd te groot. Alleen om die reden ga ik een volgende auto in de buurt zoeken.
een bedrijf waar je prettig zaken mee kunt doen. goede afwikkeling en hele goede afwikkeling als er een keer wat is. klasse dat vindt je overal lang niet. rijden met plezier begint bij emile bakker auto\'\'s
Bij dit bedrijf meerdere gebruikte auto\'s gekocht, altijd netjes behandeld, auto\'s worden goed afgeleverd en ook bij garantieklusjes word je snel geholpen. Afspraak = afspraak bij deze mensen.
Klasse bedrijf Vriendelijk en prima geholpen niet opdringerig ! Super occasion gekocht niets op aan te merken gewoon een goede auto.
Noordveenkanaal Zuidzijde 12
7831AS Nieuw weerdinge