Meerdere auto’s bij Emile Bakker gekocht, goed bedrijf, niet moeilijk doen bij garantie kortom een betrouwbaar bedrijf.
Goede ervaringen. Goede service, vriendelijk en attent.
Uitstekende ervaringen met Emile Bakker Auto’s. Misschien niet de goedkoopste, maar wel oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Via Bakker een geweldige Seat leon gekocht, echt helemaal super, Goeie service!
Zeer goed! Bedrijf straalt vertrouwen uit. Zowel bij verkoop als in de werkplaats
Bij Emile Bakker heb je altijd de goede prijs te pakke Hij is altijd goed geluimd Heeft nog nooit verzuimd Om voor de klanten altijd klaar te staan Keer op keer kun je er terecht Voor inruil of advies Bin Emile heb je alle opties Een prima bedrijf Dat staat buiten kijf!
Wij hebben in 2017 onze eerste auto hier samen gekocht en hebben hier nog steeds veel plezier van zelfs na een apk beurt. Wij bevelen deze auto garage aan.
we hebben goede ervaring met dit bedrijf. we komen uit groningen en maken altijd een reisje daar naar toe voor een nieuwe auto of reparatie dat komt omdat we zeer tevreden zijn. het personeel is erg aardig en deskundig en bovendien betrouwbaar , henk en roziena
Prima garantie, ze gaan door totdat de auto perfect is.
Goeie auto\'s goeie service altijd een gezellige sfeer en een lekker bakkie koffie staat altijd klaar
Goede service en fijn personeel!
Uit eigen ervaring weten we dat dit een fijn familiebedrijf is. De beide zaken hebben een goede uitstraling. Klantvriendelijkheid en goede service staan boven aan op de lijst. Kortom...de moeite waard om daar eens een bezoek te brengen.
Topverkopers
prettige sfeer, prima service en een hele mooie auto
Het ging in het begin wel even moeilijk over de prijs van inruil maar uiteindelijk naar volle tevredenheid de koop afgehandeld!!!
Motorfiets ingeruild voor een mooie import auto, zeer te spreken over dit bedrijf, alles was top geregeld, kom zeker nog eens terug.
Fijne omgang /gemoedelijk met koop van een mijn auto alles perfect geregeld, auto keurig netjes afgeleverd , alles gedaan zoals afgesproken!!!
Betrouwbaar, duidelijk en vriendelijk. Mooi familiebedrijf die de klanten nog een persoonlijke benadering geven en een keurig bedrijf qua uitstraling.
Noordveenkanaal Zuidzijde 12
7831AS Nieuw weerdinge