Aanschaf gebruikte auto
Goede ervaring met Emile Bakker. Nieuwe Peugeot aangeschaft! Prima auto. Naar een paar dagen begaf de radiobox in de zijdeur het. Dezelfde week kon ik nog terecht en in beide deuren een nieuwe radiobox gekregen zonder bijkomende kosten. Perfecte service!
Inmiddels komt alles wat bij ons wielen heeft bij Emile Bakker vandaan. Twee auto’s en een motor. Dat zegt genoeg. Ruime keuze en prettig en klantvriendelijk geholpen. Wij zijn zeer tevreden.
Bij Emile een prettige aankoop ervaring. Leuk persoonlijk contact, geen lang onderhandelingsgesprek maar gewoon transparantie en duidelijkheid. Garantie wordt prima mee om gegaan. Auto moest een LED lampje in de cockpit vervangen hebben, dit duurt even wat langer dan verwacht. Buiten de macht om van Emile Bakker Auto\'s. Maar alternatieven m.b.t leenauto etc worden wel geboden, vriendelijk. Tot nu toe prima tevreden!
We hebben 3 auto\'s bij Emile gekocht en zijn zeer tevreden over de aankoop. Emile is aardig ,maar ook de rest van het personeel heeft kennis van zaken. Graag komen we weer als we een andere auto nodig hebben.
Een deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf
Supergave auto gekocht bij Emile Bakker. Vriendelijk geholpen. Op elke vraag een antwoord. Snelle afhandeling en goed overleg. Kortom meer dan tevreden. Een aanrader.
2 auto’s gekocht en 1 ingeruild
Dit bedrijf heeft een geode neus voor service naar de klant en zn wensen voor aankoop van een auto. Wat er niet is daar zorgen ze gewoon voor dat dit er komt. Heb tot heden in nog geen maand tijd al 2 auto\'s gekocht naar volle tevredenheid.
Bedrijf waarin wij netjes, maar ook vrolijk, zijn ontvangen en behandeld. Prima afspraken kunnen maken en hier is ook aan gehouden.
Een prettig bedrijf om een auto te kopen. Een leuk en vlot contact met Emile, iets wat mij wel aanspreekt.
harstikke leuk
Het was geweldig om zaken te doen met dit bedrijf. Zeer vriendelijk en gastvrij en met deskundige kennis van wat ze doen. De auto is in recordtijd en met zorg geïmporteerd. Ingevoerd, gecontroleerd, schoongemaakt en via de RDW binnen een week! En in contact met u de hele tijd. Ik raad ze aan.
ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.
2 auto’s in geruild en Emile heeft een mooie Landrover voor ons geïmporteerd uit Duitsland. Perfecte service en alles in goed vertrouwen omdat wij de auto niet in Duitsland door afwezigheid konden bekijken. Top!
Toppperrr!!
Noordveenkanaal Zuidzijde 12