Prachtig netjes bedrijf, nette auto's en uitstekende service!!

Mijn eerste keer hier een auto gekocht, vriendelijke mensen met open en eerlijke andwoorden! Had na een week een kleinigheidje met de auto maar kon direct langs komen maar bleek achteraf niets te wezen gelukkig!!! Top!

Kwaliteit

Goede service staat altijd voor op bij Boersma personeel.

Top service

Snel geholpen, vriendelijk personeel en altijd goede service

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden het is een mooie nette zaak en we zijn prettig geholpen , ze hebben veel auto's staan dus keus genoeg . De auto die wij kochten is prima in orde nieuwe keuring en en een onderhouds beurt gehad dus prima in orde .

Goede contacten goede afspraken

Klantgericht staat hoog in het vandel

Altijd een luisterend oor en bereid mee te denken in oplossingen

Een prachtig familiebedrijf met hart voor de zaak & zich hard maakt voor zijn cliënten

Meelevend & meedenkend.

Heel goed

Met proefrit goede uitleg gehad. En nemen alle tijd in gesprek. Vriendelijk personeel

goede service nette garage

We hebben hier voor de tweede keer onze auto gekocht, alles goed en netjes afgehandeld

Mijn ervaring bij boersma is prima we komen er meer dan 25 jaar

De servers is altijd prima en boersma helpt je altijd en de reparaties zijn altijd goed

Hele vriendelijke correcte en eerlijke mensen helemaal top

Uitermate correcte eerlijke vriendelijke mensen welke je nog kan vertrouwen! Zeer professionele medewerkers welke verstand hebben waar uw auto in goede handen is voor een service beurt. Een aan raden waard om hier uw auto aan te schaffen en te onderhouden.

Vriendelijke mensen en goede service!

Voor een goede auto en service hoef je echt niet ver weg te zoeken.

topservice

Altijd volgens afspraak, geen verassingen. Aardig personeel.

Eerlijk oprecht en oog voor details.

Afgelopen week onze 2de auto bij Boersma gekocht. Vanaf het eerste moment een ontzettend goed gevoel bij dit bedrijf en de eigenaar. Auto’s zijn tip top afgeleverd en er laat zich dan ook niets te wensen over op dat gebied. Ook voor garantiepuntjes lopen ze hier niet weg en worden keurig opgelost. Zowel de showroom als de garage zijn keurig netjes en dit zegt al veel over hoe men hier werkt . Wij zijn ontzettend tevreden en komen dan ook zeker terug.

vriendelijk

goed contact, duidelijke uitleg. ja dat het product goed is is even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Prima bedrijf

Alle zaken worden snel en duidelijk opgelost.

Tot nu toe zeer tevreden.

Vriedelijke mensen om mee om te gaan.

Geweldige garage

Ik ben al jaren klant bij Boersma. Ze staan altijd klaar om te helpen. Goede service. Vriendelijke mensen die exht passie hebben voor hun werk.

Zeer prettige en goede garage.

We hadden wat pech met de motor van onze auto: na hardnekkige problemen met de koeling ging de koppakking kapot. Wat nu? Wegdoen of een dure reparatie om de motor te vervangen? We rijden alweer een half jaar met de nieuwe motor in de auto. Geen spijt van ons vertrouwen in Boersma!

Uitstekend, mijn auto doet het altijd door goed onderhoud

Klantvriendelijk, behulpzaam, technisch zeer bekwaam, daardoor nooit grote storingen. Geven goed advies waardoor pech onderweg voorkomen wordt. Ben al meer dan 40 jaar klant, waar ik ook woon, ik ga altijd naar garage Boersma

Top bedrijf

Dik tevreden met garage Boersma, geweldige service en zeer klantvriendelijk!

prima garage, vriendelijke mensen,staan altijd voor je klaar

wij zijn al een 20 jaar vaste klant voor alle onderhoud en reparatie. je wordt altijd vriendelijk en correct behandeld. ook is de familie Boersma een meelevende familie omdat ze je kennen en wij ook in hetzelfde dorp wonen. wij zijn dik tevreden !!

fijne ervaring

goede ervaring auto netjes afgeleverd eerlijk over vragen van de autos

Ze voeren geen onzinnige dingen uit

Onderhoud naar gereden aantal kilometers.

Foarwei 17

9113 PA Walterswald