zeer positief

Mijn eerste echte auto gekocht bij Boersma, zeer vriendelijke mensen en eerlijk. Geen gedoe over prijs van de auto's maar een eerlijk bod op de inruil en snel onderweg met de nieuwe auto. zeer aan te raden!

Zeer klantvriendelijk

Toppers.

Zeer tevreden klant. Klantvriendelijk. Goed en vriendelijk personeel. Geen nee te koop.

tevredenheid

Aan mijn verwachtingen als klant werd voldaan. Alle tijd en aandacht voor mijn persoonlijke wensen. Ik ben zeer blij met de aankoop van mijn tweedehands auto. Bloemen en een handdruk bij de overdracht.

Fijne vriendelijke mensen

Kan niet beter

Zeer tevreden.

Ging prima.

Betrof verlenging Bovagpechhulp. Mooi tijdig gereageerd en geregeld.

Het was geweldig ,en goede service.

Altijd goed.

Perfect geholpen

Nu een prachtige tweedehands Yaris gekocht. Net als bij eerdere ervaringen nu ook weer perfect geholpen door deskundig personeel.

Na de lekke band zijn we nog steeds een tevreden klant

Persoonlijke aandacht en een garage die schoon en verzorgd uitziet

Geeft goed advies bij reparaties en onderhoud en leverd altijd goed werk af,

We hebben bij garage Boersma een prima gebruikte auto gekocht en twee auto's in onderhoud. Altijd worden we van goed advies voorzien en in overleg de nodige reparaties uitgevoerd. Bij een storingmelding kan je ook tussendoor langskomen de garage staat altijd voor je klaar met hun vriendelijke medewerkers.

Vakmensen, vriendelijk, staan altijd voor je klaar

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, hoeft nooit lang te wachten en het is een zeer goede garage

Hele goeie mooie ervaring met dit bedrijf

Deze mensen staan voor iedereen klaar wanneer dat moet fijne mooi bedrijf zeker een aan rader om u auto in onder houd te hebben

Top service, altijd een luisterend oor en oplossings gericht. Al hoe druk ze t ook hebben

prima service en denkt mee

Prima service en denkt mee!

Deskundig en vriendelijk personeel een betrouwbaar bedrijf met snelle levering. Zeer tevreden!!

prettige service

goed ontvangen.

Zeer uitstekend

Een zeer goed bedrijf en de garagehouder is betrouwbaar en eerlijk

Prettig onderhoud met Kees Boersma. Gehele bedrijf maakt fijne indruk. In de werkplaats kun je van de vloer eten. Dat geeft direct een goed gevoel.

Duidelijke afspraken en uitvoering

Vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk en kundig personeel. Eerlijk en betrouwbaar

ervaar een goed gevoel met een correcte behandeling

een vriendelijke en tegelijk zakelijke en deskundige behandeling ervaren met contacten ten opzichte van monteurs,kantoor en verkoop.

vorige week al ingevuld.

Goed en vakkundig

Altyd goed correct geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel

Boersma zeker al 55 jaar betrouwbaar , behulpzaam en beste kwaliteit.

Boersma als familiebedrijf ken ik als een bedrijf door en voor generaties ,die klantvriendelijkheid waar maken in waar ze voor staan: kwaliteit en service

Foarwei 17

9113 PA Walterswald