Het is prima geregeld. Vlot een afspraak kunnen maken voor APK en grote onderhoudsbeurt. Overleg over wat er moest gebeuren en/of hersteld moest worden

Correct volgens afspraak afgehandeld.

Betrokken en goede service

Alles altijd prima in orde.

afspraak altijd correct . werk ook altijd prima.

Vakkundig bedriijf met zeer vriendelijk personeel!

Bedrijf is prima bereikbaar ook buiten de normale bedrijfsuren. Je wordt op een uitstekende manier geholpen, zelfs als er spoedig een reparatie moet worden gedaan.

Betrokken @ hartverwarmend familiebedrijf

Een hartverwarmend familiebedrijf (en dat betreft alle ‘familie’leden) dat oog heeft voor detail voor zowel auto’s als autorijders.

Hele goede service en zeer klantvriendelijk

Zeer professioneel

Klantvriendelijk met duidelijke uitleg vooraf van te verrichten werkzaamheden en inschatting van de kosten

Zeer snel en correct, geweldige service!

Nadat ik een mooie auto had gezien, contact met autobedrijf Boersma opgenomen. Door hem zeer snel gehandeld en een mooie deal kunnen maken. Geweldige service bij aflevering. Top garage.

Goed, klantvriendelijk, netjes, vakkundig, meedenkers enz. Kom er al 30 jaar. Dus.

Zeer prettig en duidelijk.

Was hier voor het eerst. Prettige ontvangst, geen gladde verkooppraatjes, inruil van mijn auto goed gevoel bij. Volgende dag met mijn vrouw terug gegaan en prima zaken gedaan. Gekochte auto moest nog trekhaak onder en dit zou over 14 dagen klaar zijn. Door ziekte van personeel (o.a. Corona ) ging dit niet lukken en werden keurig van te voren gebeld om e.e.a. te overleggen.

Wordt goed geholpen en denken met je mee

Hulpvaardig op zaterdagmiddag!!!

Lekkende linker-achterband door een ingereden schroef. Na belletje, kon direct komen, vakkundig en vlot band gerepareerd. Vriendelijke en behulpzaam geholpen, geweldig!!!

Dik tevreden

n.v.t

Zeer tevreden.

Altijd een luisterend oor, waar je voor komt. Zeer deskundig personeel en een prima service. Ook in de showroom geen mensen in een glad gestreken pak, doe gewoon, daar voel je je het beste bij thuis. En de prijs ? zo blijft autorijden nog betaalbaar.

Geweldig bedrijf !

Niets is te veel! Net en schoon bedrijf. Monteurs staan direct voor je klaar. ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen

goede service

ben zeer tevreden

Goede service en altijd goed geholpen.

Als er kleine dingen zijn staan ze snel voor je klaar.

TOP Bedrijf

Geweldige persoonlijke dienstverlening

uitmuntend

vriendelijk en vlot helpen met een uitstekend humeur.

Goede service.

Prima geholpen.

Gemoedelijke familiaire sfeer en gastvrije ontvangst.

Diverse prettige contactmomenten gehad die uiteindelijk tot aankoop hebben geleid. Na aflevering nog een puntje dat geregeld moet worden en ga ervan uit dat dit keurig wordt opgelost.

Geweldig bedrijf

Snelle service

Je word goed geholpen. Als er wat met de auto is hebben ze eerst contact erover. Top

Zeer betrouwbaar en zeer goede service

Heb ik als zeer betrouwbaar ervaren en zeer goede service

Foarwei 17

9113 PA Walterswald