Netjes en deskundig

Auto keurig zoals afspraak afgeleverd!

Well done tire change and maintenance

This is my first experience of using the company's services. I would like to note the professional consultation and a job well done - I am completely satisfied with the services provided.

Uitstekende service en transparant!

Auto word altijd goed gemaakt en kleine dingen nemen ze direct mee. Daarbovenop halen en brengen ze de auto als het zo uitkomt en communiceren ze altijd erg goed en direct.

Goede service en indien mogelijk altijd een snelle afhandeling.

Goede service en indien mogelijk altijd een snelle afhandeling.

Top bedrijf

Keurige nette showroom. Er wordt een eerlijk en vakkundig advies gegeven. Als de juiste auto er staat en deze past in het juiste budget wat u wil uitgeven dan hoeft u niet meer verder te kijken. Bedankt

Gewoon goed

Ze zijn er voor je welk tijdstip dan ook. Fijn hoor!

Goede service en vriendelijkheid staat voorop bij garage Boersma

Al jaren een tevreden klant; goede service en vriendelijk personeel!

Goed verzorgde tweedehands auto gekocht voor een prima prijs.

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk klantgericht personeel.

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend.

Vriendelijk ontvangen en snel geholpen. De verkoper is een prettige man die erg betrouwbaar over kwam.

Een heel fijn bedrijf

altijd heel aangenaam om hier te zijn; je wordt als klant gezien, je bent geen nummer. En alles wordt met zorg en 100 % inzet uitgevoerd.

Zeer goede garage, die je nooit laat staan

Ben al jarenlang een zeer tevreden, fijne garage goed personeel, waar je zeer goed wordt geholpen, als het nodig is zelfs binnen het uur, dikke pluim, bedankt.

Onvergetelijk Goed!

Onze camper werd naar hun bedrijf gesleept ivm een kapotte koppeling. Waar andere garages voorlopig geen tijd hadden dacht Kees Boersma mee en gaf ons verschillende hotels aan in Dokkum om te overnachten. Vandaag de camper in reparatie door te gaan schuiven in afspraken. Wat een service!! Ook een erg goede prijsindicatie gegeven. Door de goede en snelle hulp konden we al snel onze vakantie hervatten. Ook hierdoor Dokkum gezien als een erg mooie plaats! Bedankt voor de prima hulp, ook namens hotel de Oude Abdij voor het doorverwijzen!

Wederom prima geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden.

Prima auto bedrijf

Voelt vertrouwt

Correcte communicatie

Nette uitstraling, wekt vertrouwen

Erg goed geholpen met het vinden van opel

Top , goed advies en prima service

Het voelde aan als vroeger , toen ik ook auto's kocht bij hetzelfde bedrijf . Vertrouwd met prima service

Prima.

Het verzorgen van de pechhulppas is correct en snel uitgevoerd.

Uitstekende service m

Super goed geholpen. Veel Vakmanschap en vriendelijke. Zeer aan te bevelen.

Uitstekende service

Correcte, zorgvuldige aflevering van aangekochte auto.

Vanwege aankoop auto, een goed gevoel gekregen van het bedrijf garage Boersma waarmee ik geen eerdere ervaring had. Auto zeer correct afgeleverd, mijn wensen zorgvuldig uitgevoerd. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant.

Zeer tevreden!

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel.

Prettig geholpen, goed advies

We zijn goed geholpen, hadden tijd voor ons, dit was fijn omdat we er zelf niet veel verstand van hebben. En de koffie was lekker. Erg behulpzaam !!

Super goede service!

Als we hulp nodig hebben staat het bedrijf altijd voor ons klaar! Dat is service.... je kan op ze rekenen.

Super.

Deskundig en eerlijk.