Al meer dan dertig jaar mijn garage

Goeie deal voor een top auto

Naar aanleiding van goede foto's van de auto een proefrit kunnen maken. Was allemaal geen probleem, vriendelijk te woord gestaan. Goed bod op mijn inruil auto dus gaf gelijk een goed gevoel. Zou Boersma zeker aanbevelen!

goede service en vriendelijk personeel.

automobielbedrijf geeft een goede service en vriendelijk personeel.

geweldig

staan altyd klaar als je ze nodig hebt.Zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

uitstekend

goede vlotte service en alles in overleg

Keurige afhandeling

Perfecte afhandeling van de schade aan mijn auto.

Een vertrouwd gevoel

Al 37 jaar kwamen wij bij Automobielbedrijf Boersma. Na een uitstapje van 8 jaar. Zijn wij weer terug een autogarage met een duidelijk verhaal en een vertrouwd gevoel. Hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Bedankt.

Goed en leuk gesprek goede deal

Topservice

Heel vlot geholpen en vriendelijk personeel!

Wat een service!

Auto wordt opgehaald voor een grote beurt en weer thuis afgeleverd.

Meedenkend profesioneel bedrijf

Inmiddels heb ik enig ervaring met garage Boersma en kom altijd bij hun terug. Zij denken mee en hebben overal een passende oplossing voor. Vriendelijke en fijne service staat bij Boersma hoog in het vaandel!

Goede communicatie en perfecte reparatie

Een goed betrouwbaar garagebedrijf die luistert en communiceert met haar klant. Zelfs wordt de auto bij je weggehaald en weer thuisgebracht! Een perfecte dienstverlening!

positief

voeldoende tijd en zake kundig.

Ben al jaren klant en dat tot volle tevredenheid!

Afspraak is afspraak. Terugkoppeling altijd prima.

Geweldige service, top

Na een autostoring, klacht binnen een dag verholpen

Zeer goede service

Wij hebben onze Nissan ingeruild en een Opel Insignia gekocht. We waren erg tevreden over het proces. De eigenaar is vriendelijk, betrouwbaar en we hebben goede afspraken gemaakt. Een hele prettige manier van zaken doen.

Waar ze Service nog met hoofdletters schrijven

Ze denken in oplossingen

Gewoon goed!

Op mijn vraag kreeg ik duidelijk en vreindelijk antwoord. Ik kom al 30 jaar heel graag bij garage Boersma, altijd vriendelijk, technisch 100 % en gezellig. Zeer kundig personeel wat altijd vriendelijk is.

goede service

goede service

Uitstekend!

Louter goede ervaringen met het bedrijf

Top bedrijf

Van eerste tot laatste contact erg plezierig

snelle service

geen poespas direkt op de man

Heel plezierig en afspraken worden altijd nagekomen.

Heel plezierig en afspraken worden altijd nagekomen.

Altijd goede service

Top bedrijf waar de klant altijd nmr 1 is

Service met een hoofdletter S.

We hebben een relatief goedkoop autootje gekocht bij Kees. Desondanks prima service, mankementje wat tijdens de proefrit aan het licht kwam werd prima opgelost en inruil barrel werden we ook mooi van verlost.

Foarwei 17

9113 PA Walterswald