Prima geholpen

Ze stonden meteen klaar om het euvel te verhelpen. Prima service

Goed zeer netjes afgehandeld

Goed vanaf het eerste telefoontje, naar de vraag voor een andere auto die vlak voor onze neus verkocht werd. Na een paar dagen belde Kees hij had er weer 1, in het weekeind heen en netjes gehandeld en er uitgekomen. 2 weken later de auto opgehaald na een omweg omdat er iets niet klopte met een cijfertje te kort, en even te bellen kreeg Kees alles voor elkaar op de zaterdag. Na een week te hebben gereden ging het service indicatie in het Dashboard aan Kees weer aan de telefoon en uitgelegd gekregen hoe ik die uitkreeg (zaterdag middag/ avond) top service

Goeie service en zeer klantvriendelijk je wordt vaak direct geholpen kwaliteit staat hoog in het vaandel en een goede prijs kwaliteit verhouding!!

Zeer goede service

Betrouwbare en betaalbare garage. Geen poespas, maar prettig to-the-point. Men denkt met de klant mee. Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service.

Verwachtingen overtroffen

Zoals gewoonlijk alles prima geregeld , en als je jaar in jaar uit mijn verwachtingen weet te overtreffen, dan is dat duidelijk bijzonder.

uitstekend!

Altijd goede service

Wij zijn tevreden klanten, ga zo door!

Goede service en staan altijd klaar.

Prima!

Goed geholpen, kundige en vriendelijke monteurs.

Altijd goed geholpen!

Bij Boersma wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Ze zijn duidelijk, eerlijk en kunnen snel actie ondernemen.

Superservice

Altijd vriendelijk, en gelijk geholpen.

Eerlijke autoverkopers en eerlijk in het repareren van de auto. Je kan op hun oordeel vertrouwen.

we geven nooit een 10, maar meer sterren waren er niet(;

we zijn meer dan 40 jaar klant bij dit bedrijf en dat zegt genoeg,maar nog een paar kernwoorden van toepassing op fa .Boersma:vakmensen,komen ALTIJD afspraken na,vriendelijk en betrouwbaar.

goede en vriendelijke service

Word altijd goed en snel te woord gestaan, of het nu is voor de APK of een snelle reparatie je word vriendelijk geholpen en auto is na bezoek ook weer in goede staat.

Een pracht bedrijf, met geweldige service!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Automobielbedrijf Boersma. Je wordt door het personeel, receptie als ook monteurs op vriendelijke en kundige wijze behandeld. Bij calamiteiten wordt er meteen actie ondernomen.

Perfecte service, kwaliteit en onderhoud!

Als ik ze bel als er wat met mijn auto is, kan ik gelijk komen en anders halen ze hem op! Goede service en klant vriendelijk! Dik tevreden!!

goed tevreden

tevreden met de serves

zeer tevreden

vriendelijk ontvangen en tijd en moeite genomen.Dus auto gekocht bij Boersma

Een goed bedrijf

U wordt er altijd geholpen!!!

Prima, goede service en klantvriendelijk

Ik heb tweemaal een auto gekocht bij Boersma. Prima. Zaten geen lijken in de kast Cijfer boven zegt genoeg.

De eigenaar nam alle tijd voor ons, was vriendelijk en gaf een goede inruiloptie

omdat wij een bepaalde auto wilden was het fijn dat die enige tijd (tijdens mijn ziekte ) toch beschikbaar bleef.

Vriendelijk personeel en leidinggevenden. Denken met je mee. Kijken vooruit. Helpen snel en effectief. Erg tevreden.

Prima garage met uitstekende service

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Nemen alle tijd en de aflevering van een andere auto is prima voor elkaar. Geldt tevens voor service en onderhoud.

open en eerlijke communicatie

uitstekend,kees voor het schoonmaken v d voorruitko net better

ko net better

Vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Mijn BMW 1 serie heb ik gekocht bij autobedrijf Boersma. Doordat ik hier een goed gevoel bij heb is de auto hier ook in onderhoud. We hebben gelukkig maar 1x gebruik hoeven maken van deze service. Probleem was snel opgelost en ik kreeg een leenauto. Bij contact word ik altijd heel vriendelijk geholpen en ze denken graag mee over de juiste oplossing

Foarwei 17

9113 PA Walterswald