Uitstekende klantgericht service

Uitstekende klantgericht service

ondanks rare tijden toch goed en netjes geholpen.

Kon het bedrijf verder niet alleen als bergingsbedrijf. Zag advertentie in de westereinder auto waar mijn oog opviel. Had wat wij zochten verhoogde bijrijder stoel en en weinig km. Daarna goede en snelle handel en snelle aflevering.

Prima service en altijd heel behulpzaam en betrokken.

Ik ben al heel veel jaren klant en tot grote tevredenheid. Ga zo door!

Goed, vertrouwd, staan altijd voor je klaar

We zijn al jaren een trouwe klant, ik denk al 35 jaar. Is er iets dan bellen we en ze helpen ons. Ze zijn kundig en vriendelijk. Hopelijk kunnen we er nog jaren terecht.

Immer oké

Prettig, vriendelijk en service op maat

Behulpzaam

Bij garage Boersma hebben ze altijd een oplossing voor een probleem. Ook heel klantvriendelijk.

Perfect!

Vriendelijk en snel geregeld!

Prettig bedrijf! Zeker een aanrader.

Hier heerst nog een ongedwongen sfeer ! En tijd voor de klant.

Altijd vlot geholpen

Snel en goed

Altijd wanneer ik langs kom, met of zonder afspraak, word ik direct geholpen en "het wordt opgelost".

Vriendelijk bedrijf, snel geregeld

Werd vrij snel geholpen en ook de deal was snel klaar. Auto rijd fijn, geen klachten!

Uitstekende, snelle service!

Een lekke voorband! Enorm vervelend, maar gelukkig stond de bergingswagen van Boersma binnen no-time voor de deur. Reparatie had geen zin meer, er moest een nieuwe band onder en dus moest de auto mee. Omdat het een dag voor onze vakantie was behoorlijk wat stress, maar door alle medewerking van Boersma stond de auto de volgende ochtend alweer klaar én werd ik van huis opgehaald! Topservice, vriendelijk en meedenkend. De vakantie was, mede hierdoor, supergeslaagd!

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam.

Alles werd door Boersma geregeld, waardoor snelle afhandeling.

Helemaal prima.

mijn garagebedrijf denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Bij Garage Boersma zijn ze pas tevreden als de klant dat ook is.

Tweedehands auto gekocht. Probleem met besturing zonder mitsen en maren opgelost! Zo hoort service te zijn.

Top bedrijf met aandacht voor de klant

Een aanrader voor zo wel het kopen van een auto als ook het onderhoud er van

Topbedrijf die een goede en afgewerkte service verleend.

Zowel privé als zakelijke klant ben ik uitermate tevreden over de kwaliteit die de monteurs afleveren. Er wordt ook netjes overlegd als er duurdere onderdelen aan vervanging toe zijn voordat deze worden gemonteerd. Ook aan de balie wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan en het is gewoon een eerlijk verhaal wat daar wordt gepresenteerd. Dikke prima in totaliteit! Johan van de Schootbrugge

Heel klantvriendelijk, goede service, goed gevoel.

Ik werd even thuis gebracht (had geen leenauto nodig); weliswaar maar paar kilometer, maar toch. En ik dacht dat ik opgehaald zou worden toen de auto klaar was, maar de auto werd me zelfs thuisgebracht, mooi op de oprit. Ook het telefooncontact is heel vriendelijk en niet alleen met eigenaars Kees en Minke maar ook met medewerkers. Het gaat natuurlijk in eerste instantie om de reparatie van de auto en de rekening, maar dit soort service erbij is toch heel plezierig. Top!

goede service.

Betrouwbaar en behulpzaam

Wij hebben als gezin 4 auto's bij Boersma in onderhoud, en 1 aangeschaft. We worden altijd meteen geholpen, ook bij onverwachte storingen of problemen. Er wordt altijd meegedacht in oplossingen, ook tips. Een laagdrempelige garage. Recent een storing buiten garantie om opgelost; top!

Geweldige behulpzame mensen

Bij het kopen van de nieuwe auto en het innemen van de oude auto waren de mensen bij Boersma zeer behulpzaam

Super tevreden altijd

Fijne garage klant vriendelijk leveren goed en snel werk super schone werkplaats.

uitstekende en vriendelijke service

We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een Mazda CX-5 bij garage Boersma. Er werd meteen een redelijk bod op onze inruilauto gedaan. We werden prima geadviseerd.

zeer betrouwbaar adres. Afspraak is afspraak

Nu voor de derde keer een nieuwe auto via garage Boersma gekocht. Zegt m.i. genoeg! Prettig en in gemoedelijke sfeer zaken doen. Ook voor regulier onderhoud en "tussendoortje", wordt je uitstekend geholpen.

Foarwei 17

9113 PA Walterswald