Geweldig!

De zoektocht naar een andere auto werd zorgvuldig en in goed overleg uitgevoerd. De service en dienstverlening zijn prima.

keurig

goed gevoel.

Correct en vertrouwd

Uitstekend en snel geholpen.

Kan niet beter !

Goede garage , top personeel .

klantvriendelijk en een snelle afhandeling!

Klantvriendelijk en een snelle afhandeling!

Zeer prettig zaken gedaan bij aankoop en inruil auto.

We werden geholpen door Kees Boersma. Een zeer toegankelijke en vriendelijke verkoper die bereid is mee te denken met de klant. Daardoor konden we heel prettig zaken doen. Toen we op het punt stonden de auto mee te nemen, gaf Boersma ook nog eens een goede tip m.b.t. de autoverzekering. Achteraf ben ik daar zeer blij om want 4 dagen later had er al iemand tegen mijn auto aangezeten met daarbij enige lakschade. Kortom, ik zou garage Boersma altijd aanbevelen.

Prima bedrijf.

Leveren goede en snelle service. Heel klantvriendelijk.

Deskundige en vriendelijke uitleg

Snel geholpen en sindsdien geen klachten.

Goede BOVAG garage

Prima geholpen om, zeer klantvriendelijk

Geweldig autobedrijf om zaken mee te doen.

Opel Astra gekocht, keurig en nette aflevering van de auto door Autobedrijf Boersma.

Zeer prettig handel mee gedaan!

zeer prettig handel mee gedaan, eerlijk en betrouwbaar

Fijn bedrijf waar men altijd goed geholpen wordt,en waar service hoog in het vaandel staat

Fijn bedrijf waar men altijd goed geholpen wordt en waar service hoog in het vaandel staat.

Vlot en vriendelijk

Nog nooit zo snel in mijn nieuwe auto weg gereden. Ook voor reparaties een goed adres.

Heel goede ervaring

Goede service en behandeling

Uitstekend bedrijf

Een bedrijf waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen in alle opzichten!

Klantvriendelijk, wensen wordt in acht genomen, goede service,

prima bedrijf

Komt afspraken correct na, en de prijs is alleszins redelijk.

Vriendelijk, vertrouwd en afspraken nakomend.

We waren op zoek naar een jongere auto en zagen in de streekkrant Aktief een mooi aanbod staan bij Boersma. Daarna zijn we gaan kijken bij dit automobiel bedrijf en hebben de bewuste auto bekeken. Na kennismaking met Kees hebben we binnen een uur goede afspraken en zaken kunnen doen. Kees Boersma is vriendelijk geeft vertrouwen en zorgt voor een prima aflevering.

samen zoeken naar de beste persoonlijke voorkeur van....

er wordt op een prettige, persoonlijke manier met de klant meegekeken en gedacht naar de beste oplossing bij het maken van een keuze voor een eventueel vervangende auto, samen denken over de prijsklasse, voor- en tegen van uitgekozen wagens de keuze is aan de klant, Heel prettig voor beide partijen!

Vriendelijk en vakkundig

Een warm welkom bij ons eerste bezoek. Uitstekend geholpen en goed zaken kunnen doen. Ook bij de afhandeling niets dan lof. Een aanrader voor iedereen die een goede occasion zoekt. Ook het werkplaats personeel is vriendelijk, behulpzaam en voor zover ik dat kan beoordelen vakkundig.

Zeer klantgerichte garage

Prima te woord gestaan zeer behulpzaam met de keuze v d auto

Prima!

Afgelopen maand een auto gekocht bij autobedrijf boersma. Geholpen door vriendelijk personeel.

Correcte afhandeling en klantvriendelijk.

Correcte afhandeling en zeer klantvriendelijk.

Een keurige en vriendelijke ontvangst waarmee goed zaken is te doen.

Bij het inruilen van een auto en het zoeken naar een andere auto is het altijd afwachten hoe je een geschikte auto voor een geschikte prijs kan kopen. Met name de deal die je kunt maken met de verkopende partij is essentieel. In ons geval hebben we zowel de ontvangst als de correcte bespreking van de deal met Kees als uitstekend ervaren. We zijn nu klant.

Foarwei 17

9113 PA Walterswald