Het onderhoud van Boersma is van hoge kwaliteit. Er worden alleen werkzaamheden verricht die echt nodig zijn. Boersma is niet de goedkoopste garage, maar heeft een prima prijs / kwaliteit verhouding.
In twintig jaar klant zijn werden wij altijd terstond uit de nood geholpen en zijn wij een zéér tevreden klant.
Moet de auto een beurt hebben wordt hij altyd gehaald en weer terug gebracht is er een kleinigheidje met de auto en je komt er wordt je altijd meteen geholpen goed en aardig personeel
Garage Boersma is een heel behulpzaam en heel klant vriendelijke garage ze staan altijd voor je klaar je kan Boersma altijd bellen zelfs in het weekend en er is altijd een oplossing het zijn toppers
Zeer prettig bedrijf; van ontvangst, verkoop, onderhandelen, service, schoon en netjes. En bij vertrek met mijn nieuwe prachtige auto, een flesje wijn en zoutjes van Kees. Alles voelt betrouwbaar, eerlijk en top!!
Een heel vertrouwd adres.
vakkundig,correct en zeer vriendelijk bedrijf.
Al meer dan 30 jaar klant, wel eens bij een ander bedrijf geweest maar toch komen wij terug. Wij vinden boersma een mooi bedrijf met eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wij bevelen jullie van harte aan.
Netjes mijn auto weer hersteld.
Positief/vriendelijk/meedenkend/zeer/deskundig/koffie
Hartelijke ontvangst, eerlijke antwoorden, vertrouwen in klanten door zo de auto voor proefrit mee te geven. Keurige showroom, na koop en afhandeling nog een bloemetje. Overschrijven alles prima geregeld, chapeau
wij zijn erg leuk geholpen met de aankoop van een auto
vriendelijk en deskundig personeel.
Ook al bijna 40 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd tot volle tevredenheid.
Ik wist wat ik zocht en ik vond het bij Kees. Het was een hele reis vanuit Zeeland maar het was vlot en goed geregeld. Goed is goed en de klant voelt zich bij Kees koning. Een betrouwbaar adres.
prima service, staan altijd voor je klaar
Uitstekend.
Goede duidelijke service, fatsoenlijke prijzen. Doen geen onnodige reparaties en bellen eerst als er iets \"bijna\" stuk is. b.v. multiriem. Nu twee auto\'s in onderhoud.
Prima service, en bij eventuele extra \'s bellen ze eerst voor een akkoord.
Foarwei 17
9113 PA Walterswald