zeer goed
Vriendelijke mensen en uitstekende service.
Tijdens onze vakantie in Engeland werden de kentekenplaten van onze auto gestolen en daardoor konden we geen kant meer op. Gebeld met autobedrijf Boersma uit Wouterswoude of er een oplossing was voor ons probleem. Met spoed werden er nieuwe platen geregeld en verzonden zodat we twee dagen later weer verder konden. Heel veel dank voor de geweldige service.
Klantvriendelijk & Professioneel Automobielbedrijf
klantvriendelijk, directe service en deskundig
Fijn bedrijf met oog voor de klant.
Goede ervaringen Een fijne ontvangst en goede service
Altijd goed.
Erg goede ervaring al jaren. Dit keer super service van Kees want hij kwam zelfs de auto\'s omruilen bij ons thuis. Echt top!
Altijd goed !
Dik tevreden.
Bergingsauto van Boersma heeft onze auto, die in de nacht over op de snelweg gegooide betonblokken was gereden, waardoor twee wielen kapot waren, iets na middernacht opgehaald. Erg vriendelijk en attent behandeld. Auto daar neergezet, en volgende dag auto geïnspecteerd, kapotte wielen laten vervangen door mijn zomerbanden en uitgelijnd. Zeer vlot geregeld, ondanks dat het \"er tussendoor moest\" en ik daar geen vaste klant ben. En rekening kwam wel via de mail. Ondanks het vervelende incident, goed gevoel overgehouden aan autobedrijf Boersma.
Al +/- 50 jaar klant en altijd zeer tevreden.
Zeer snel en deskundig geholpen bij pech aan hybride auto. Top garage!
Zeer goede service. Je hoeft maar te bellen en ze hebben tijd voor je.
zeer goed
Foarwei 17