Hallo, even vanuitgaande dat het vochtprobleem onder de motorkap verholpen is.
Goed, als er extra dingen moesten gebeuren werd er gebeld.
Kende het bdrijf niet maar vanaf het moment van binnen stappen voelde het goed en vertrouwd aan. Kom zeker nog wel eens terug en zal ze zeker aanbevelen bij familie en vrienden !!
Klantvriendelijk en goede service
goed, wij zijn tevreden
Als je vanuit Haarlem een auto in Wouterswoude gaat kopen moet je wel een \"goed gevoel\" hebben in dat bedrijf! En dat gevoel noem ik vertrouwen, en dat heb ik in jullie.
een goed solide bedrijf is zeer aan te bevelen
heel vriendelijke ontvangst goed verhaal priema service eventuele problemen worden perfect op gelost
Boersma heeft ons geholpen bij het zoeken naar een aangepaste bus die bij ons paste. goed advies gekregen, resultaat was geweldig, ook later bij het inruilen van de bus voor een andere auto heeft Boersma veel voor ons betekend. je wordt altijd hartelijk ontvangen, geeft vertrouwd gevoel!
Wij hebben een auto bij hun gekocht. Nog niet teruggeweest voor service, gaan met andere auto\'s waarschijnlijk ook naar Boersma
Vanaf het begin, sinds ca. 2003, zeer goede ervaring. Prijs/kwaliteit in goede verhouding. Vooral de klantbejegening is zeer goed.
Foarwei 17
9113 PA Walterswald