Uitstekende service
Ik ben heel blij met de service van dit bedrijf. Kan altijd terecht wanneer ik vragen heb. Wordt direct geholpen of er wordt een afspraak gemaakt. Mensen zijn altijd vriendelijk.
auto al 9 jaar in bezit en nog geen dag zonder auto gezeten, auto rijdt altijd onder alle omstandigheden. bij schade aan de auto door derde heeft garage alles geregeld incl. vervangend vervoer schaderapport contact verzekering etc. staan je altijd te woord koffie staat altijd klaar konden een keer ivm drukte auto niet zelf in garage zien, kon uur later bij ander bedrijf terecht waar probleem werd opgelost (lekkage dak door antenne)
Fijn om daar een nieuwe auto kopen het is de 6e Mazda die we daar gekocht hebben.
Zeer positieve ervaring. Aardige en deskundige mensen die voor een goede oplossing kiezen.
Tot nu toe alles goed
Goede indruk hoor - de wagen is in goede handen !
Goede ervaringen en geen klachten
Vriendelijk, gemoedelijk en eerlijk
Altijd super goede ervaringen, of het nu voor een geplande onderhoudsbeurt is, of voor het wisselen van (winter) banden. Goede feedback over uitgevoerde werkzaamheden en nooit verassiningen achteraf. Super dealer. Goede kwaliteit. Klantvriendelijk personeel, zowel in showroom, kantoor en werkplaats.
zeer goed, klant en service gericht
Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam
Vlot, goed en leuk geholpen. de details zouden beter kunnen, soms wat slordig en rommelig.
Met vader en zoon Hoogwerf tot nu toe goede ervaringen. Toezeggingen worden nagekomen, als er verrassingen zijn wordt er op een soepele manier meegedacht richting oplossingen.
Super bedrijf erg klant gericht.
Zeer prettig en persoonlijk bedrijf, alle medewerkers zijn bekend en betrokken met hun klanten. Ze leggen totaal geen druk op je, ze nemen nog de tijd voor een gesprek.
Prima bedrijf, goede service en prettige mensen die je goed helpen.