Uitstekend!
Altijd positief
Goede bereikbaarheid,klantvriendelijk,prima inruilmogelijkheden,denken goed mee met je,altijd koffie tijdens het wachten,uitstekende garage.
Een fantastisch familiebedrijf wat met passie gerund wordt.
Fijne garage, voel me altijd erg welkom en zijn tot dusver altijd binnen de aangegeven tijd klaar met het onderhoud van de auto.
Gemoedelijke sfeer. We worden vriendelijk geholpen. De auto rijdt probleemloos.
Prima, ze doen net dat stapje meer.
Deskundig, Vriendelijk, Punctueel
Klantvriendelijk bedrijf. Je voelt je een graag geziene klant. Met hun reeds jarenlang in dienst zijnde monteurs heb je vertrouwen dat je auto in goede handen is.
Zeer behulpzaam, denkt mee met de klant
Fijne service
Correct, goede en deskundige service
Altijd super aardig en klantgericht, fijne groep mensen en mocht je problemen hebben dan worden die zo snel mogelijk verholpen.
geweldige serves
Auto bedrijf Hoogwerf is een zeer goed bedrijf uitstekende service waar klant koning is is duidelijk goed en betrouwbaar super goede Mazda dealer
Een echt familie bedrijf, een luisterend oor en snelle afwikkeling van reparatie. Jammer dat ik toch wel vrij grote reparaties heb gehad aan Mazda 6 break, vorige Mazda\'s was niet het geval
Prima service en zeer klantvriendelijk. Nog nooit zo`n fijn garagebedrijf gehad.
Deskundig en vriendelijk.
Al jaren ben ik trouwe klant. De medewerkers doen hun best om mij zo goed mogelijke te helpen. Hun deskundigheid en servicegerichtheid zijm van hoog niveau.
Zeer goed sevice