Ik ben heel erg tevreden over de attentie.
Voor onderhoud worden enorm hoge prijs gevraagd. BV 16-08-2016 tijdens een terugroep actie voor de achterklep heeft mijn vrouw gevraagd gelijk even naar de moterolie te kijken. Er werd 0.6 liter moterolie bijgevuld , kosten 30 euro.
prima bedrijf , goede service , bracht mijn auto voor een beurt , hadden gezien dat de condensor lek was,garantie aanvraag gedaan, word verholpen.
Niet anders dan een fantastische service fijn personeel heerlijke spontane sfeer altijd welkom als is het voor een bakkie koffie, een gewillig oor. Gaat zo door
Bij de aanschaf van een nieuwe Mazda zijn we prettig, zorgvuldig en uitgebreid geholpen.
Uitstekend! Ben er bij toeval beland en nu een enthousiaste klant. Prettige ontvangst, heldere informatie, nakomen van afspraken, plezierige sfeer - zo is het gewoon leuk om naar de garage te gaan!
Bij dit bedrijf mijn Nissan Juke gekocht ( Occasion ) prima geholpen en zeer tevreden
Goede ervaring, gedegen kennis en werkzaamheden goed uitgevoerd
Uitstekend in alle opzichten
Zeer positieve aandacht voor de klant.
Tot nu toe prima
geweldig
Gunstig gelegen. Goede voorlichting en service.
Goede ervaringen. De prijzen van onderdelen voor een Mazda blijven onveranderd hoog.
Het is een fijne garage. Alhoewel misschien niet gebruikelijk met een enquete te melden wil ik toch graag melden, dat het personeel ook het menselijk aspect niet ontbreekt. Ik had onlangs een onverwachte reparatie aan de auto ten tijde van een ( kritieke ) ziekenhuisopname van een familielid. Het personeel had duidelijk begrip voor de situatie en ik werd daar netjes ontvangen. De zaak werd direct hersteld en ik kon weer snel de weg op. Dank voor uw begrip en getoond medeleven. Ook hier kan een garage goed in zijn. Proficiat ! mvg Willem Oosterlee
Dit bedrijf behoort zeker tot de betere garage bedrijven/dealers, men biedt een uitstekende service! Je voelt je al klant, er thuis.
Betrouwbaar bedrijf. Aangenaam personeel. Service top.