Snelle en uitstekende service

Enthousiaste en zeer kundige monteurs Uitstekende service met een eerlijke prijs en goede koffie!

no nonsense service: goed werk voor eerlijke prijs

no nonsense service: goed werk voor eerlijke prijs

Afspraak gemaakt en alle verplichtingen nagekomen, goede ervaring!

Afspraak gemaakt, auto gebracht, vervangende auto meegenomen, opgebeld welke acties tegen welke prijs er nodig zijn, uitgevoerd, belletje dat de auto weer klaar stond, opgehaald en naar volle tevredenheid weer weggereden. Het lijkt allemaal normaal dat alles gebeurt zoals nodig en afgesproken maar het geeft ook een uitstekend gevoel als dit zo blijkt te zijn! Prima werk.

Goed en snel

Alles volgens afspraak

Prettig een garage in de buurt te hebben.

Mijn ervaring is dat garage Van Elst door de jaren heen op hoog niveau reparaties enz. Heeft uitgevoerd. Ik raad dan ook garage Van Elst warm bij u aan. De garage heeft nu een vierde eigenaar en is weer een betrouwbare partner.

goede behandeling top service

zoals gebruikelijk snelle service en goede dienstverlening

Vriendelijk ervaren

Vriendelijk en behulpzaam

snelle en vlotte afhandeling

vriendelijk en meedenkend .

goed gevoel bij uitleg en reparatie.

Auto maakt raar geluid door mij aangegeven of homoconeet of wiellager, wezen rijden met monteur, niks aan de hand met wiellager en homoconeet, maar stelde de banden zijn gecupt, hoefde niet op de brug om te kijken, na 5. 000 km, weer terug, was niet mee te rijden, andere monteur stelde na 500 km al vast wiellager is kapot, ff op de brug voor de zekerheid jahoor klopt, afspraak gemaakt lager erin en klaar. Gelukkig goed afgelopen

Betrouwbaar, meedenkend en vriendelijk.

Mijn auto naar dit bedrijf toegebracht en werd goed geholpen. Bleek uiteindelijk iets kleins te zijn waar je vaak bij garage zou kunnen worden opgelcht. Verder ook mijn onderhoud bij van Elst aan het doen en gaat erg fijn zo. Aanrader!

Vakkundig

Meteen helder over wat er gebeuren moet en storing snel verholpen.

Vakbekwaam en erg klantvriendelijk

Zoals ik inmiddels gewend ben was de auto snel weer klaar om op te halen. Contact met ieder personeelslid verloopt altijd soepel en vriendelijk. TOP!

Goede service voor een goede prijs!

Is er een probleem met je auto dan wordt dit snel en deskundig opgelost. Er is een goede communicatie. Fijne ervaring met dit bedrijf!

uitstekend

snelle hulp en betrouwbaar

Ik ben van te voren goed geïnformeerd over de reparatie en vriendelijk te woord gestaan.

Prettig

Sinds kort mijn auto hier in onderhoud. Fijne manier van communiceren, duidelijk & vakkundig advies.

Bedrijf waar persoonlijkheid nog aanwezig is. Vriendelijk & vakkundig personeel.

Veel service en hele aardige en vakkundige mensen allemaal

Gewoon goed

Klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht denken. Ze laten je nooit in de steek en staan voor hun goede service

Vriendelijk personeel

Daar is nog personeel wat mee denkt en geïnteresseerd is naar de klant

Goeie service en prettige medewerkers!

Bij Autobedrijf van Elst weten ze wie je bent en welke auto bij je hoort, ze hebben een hele goeie service en prettige medewerkers!

Goed geholpen, snelle service

Gebeld, kwamen binnen een uur dus top!

Prima service en communicatie, maar aan de dure kant

Goede communicatie, vriendelijk, tussentijds bellen, maar o.a. een belachelijk hoog uurtarief werkplaats

Correct en vlot geholpen

Alle protocollen goed doorlopen. Goede toelichting op de rekening. Goed geluisterd naar mijn wensen

Rijksstraatweg 121

3921 AD Elst

Over Autobedrijf Van Elst B.V.

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie. Over Bosch Car Service Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.