Snel en accurate service!

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

alles dik voor mekaar :-)

Goed geregeld

Goed geholpen

Goed geholpen en auto thuis gebracht

Gewoon een fijn bedrijf.

Duidelijk wat er aan de auto gedaan is.

Fijne contacten en afspraken worden nagekomen.

Gezellige mensen, afspraken worden nagekomen.

Eerst goed kijken, dan repareren

Onze oudste (2004) had startproblemen. Samen met de monteurs hebben we eerst een aantal dagen goed gekeken wat er nu precies gebeurde. In medische termen de anamnese. Op grond van die bevindingen konden de monteurs de diagnose stellen. Zo is er een mooie samenwerking tussen garage en klant. Je hoeft bij Autobedrijf Van Elst je sleutel niet zo maar af te geven bij de receptie, maar je kan ook met de monteurs overleggen. Een prima service.

Prim, staan altijd voor je klaar

Zie boven

Onderhoud binnen 1 week ingepland en uitgevoerd

Leuk bedrijf, snelle en degelijke service!

nvt

Zakelijke benadering

Wij missen de vertrouwde, niet zakelijk gerichte service van de vorige eigenaar. Verder niets aan te merken op de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden.

Prima service. Ondanks drukte toch haast gemaakt met reparatie.

Bij Apk bleek al lekkage aan de waterpomp. De dag erna bleek die lekkage zo groot dat doorrijden niet meer kon. Vervangen van de waterpomp moest gebeuren op het moment dat een monteur ziek bleek en het erg druk was. Uiteindelijk toch na een paar dagen gelukt. Wagen gerepareerd en gewassen kunnen ophalen.

snel geholpen, vervangend vervoer gekregen

fijn bedrijf, makkelijk contact

Ik was weer erg blij. Mijn auto kwam er met een vage storing maar het is erg snel en goed opgelost. Ik kan weer met een gerust hart de weg op!

gewoonweg Top

Gebruikelijke beurt netjes te woord gestaan, je weet wat het kost en ook nog een netjes gewassen auto

Die zijn zeer goed

Deze mensen hebben alle begrip voor hun klanten zeker voor ons als klein bedrijf die hun auto’s niet kunnen missen

Geweldig, jullie ons zorgen echt.

Fijn contact, leuk om samen te werken

Kom bij deze garage al 12 jaar

Het bovenstaande zegt al genoeg denk ik. Bv zaterdag morgen even langs{moest naar Rotterdam} om dat mijn band lekte,werd gelijk gerepareerd met een plug.Half uurtje later kon ik verder rijden. Wens de nieuwe Eigenaar veel succes en hoop dat de service zo blijft. mvg

Top garage

Snelle meedenkende mensen. Ik ben al meer dan 10 jaar een zeer tevreden klant. Houden zo!

Snel en goed.

Prima geholpen na een acuut probleem, goed opgelost.

Zijn goed, snel, klantvriendelijk en overleggen altijd vooraf keurig bij hogere kosten.

Goede service en communicatie!

Helder kontakt rond reparatie en snelle service.

Betrouwbaar, doen wat ze zeggen

Via Wikselaar mijn auto laten importeren uit Duitsland. Super begeleiding van begin tot de uiteindelijke aflevering alles door Automotive Wikselaar geregeld. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Auto onderhoudsbeurt gegeven Kreeg hem netjes gewassen terug

Goef

Zeer goede ervaringen Doen het goed

Helaas nu een slechte ervaring met de service

Vanaf 1975 ben ik bij autobedrijf Van Elst en ik heb altijd een positieve beoordeling kunnen geven. Helaas is dat nu niet het geval vanwege twee negatieve ervaringen in korte tijd met de service. Dit gaat nadrukkelijk niet over de kwaliteit van het werk door de monteurs, die is gelukkig nog steeds prima (compliment voor Huib en zijn mannen). Het begon met de verlenging van de Bosch Carservice voor de auto van mijn dochter. Na meerdere keren gevraagd te hebben of het geregeld was en dat gebeurde maar niet, heeft mijn dochter uiteindelijk tegen haar plan besloten naar een andere Bosch garage te gaan. Nu bracht ik mijn auto met een simpel pechgevalletje. Gevraagd dit te repareren samen met de APK(waar nog wel een reparatie uit voortkwam) en de auto ben ik 14 dagen kwijt geweest. Kennelijk gingen andere auto's steeds maar weer voor. Zo'n lange reparatietijd heb ik hier nog nooit mee gemaakt. Ik hoop en verwacht ook wel, dat de dienstverlening weer snel op het niveau is van wat ik jarenlang gewend was. Ik ga er van uit dat dit het gevolg is van kinderziekten na overname door een nieuwe eigenaar.

Rijksstraatweg 121

3921 AD Elst

Over Autobedrijf Van Elst B.V.

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.

Over Bosch Car Service