Uitstekende service

Het zat de mannen erg tegen bij het monteren van een nieuwe koppeling, maar ze wisten het op te lossen en berekenden de uren van tegenslag niet door. Super.

gewoon snel en goed!

APK keuring. Snel en goed gedaan. Auto dag later alweer te gebruiken. Tevens door de was straat gehaald. Ziet er dus weer uit als nieuw!

Jammer dat het autowassen in onbruik is geraakt onder de nieuwe eigenaar

goed geholpen

Inzichtelijke specificatie van werkzaamheden. Auto word ook nog eens gratis door de wasstraat gehaald.

Super service

Zeer goede service

Ondanks dat de afspraak bijna misging, prima opgelost. Ruimte om te werken tijdens de beurt. Wifi. Koffie. Goede informatie tijdens onderhoudsbeurt over wat er moest gebeuren en wat het zou kosten. Vriendelijke ensen.

Van Elst was prima en dat moet zo blijven

Autobedrijf Van Elst was een zeer klantvriendelijk en vooral op de klant gericht bedrijf. Na de overname hoop en verwacht ik dat dit zo blijft. In ons dorp wil ik graag een persoonlijk bedrijf waar je geen nummer bent. Ik wens Wiilem van Wikselaar en zijn team veel succes en een heel tevreden klantenkring.

klant gericht , vriendelijk snel

Geurt en zijn team doen meer dan alleen basis.

Klantvriendelijk , snel accuraat

Een fijne garage met een geweldig team.

Dat zij zeer klant gericht zijn

Het begrip dat als je met een probleem komt er altijd met je mee gedacht wordt

Vlotte en deskundige hulp. Afspraken rond Boschcarservice kunnen vlotter, maar komen uiteindelijk goed.

Nette service, goed overleg voor een nette prijs.

Positief

Professioneel en adequaat geholpen Prima service

Super snel actie ondernomen door monteur Huib

Prettig en goed bedrijf

Fijn autobedrijf

Fijne mensen die er zeker verstand van auto's hebben!!

perfect

Altijd keurig geholpen.

Heerlijk !

De lekke band is snel en adequaat verholpen. Monteur is langs gekomen en een kwartier later was het klusje al gepiept.

Auto kan weer veilig de weg op!

Keuring en onderhoudsbeurt.

Een zeer vlotte winterwielenwisseling met een wintercheck

Een vlotte afspraak op een moment die mij goed uit kwam. De zomerwielen werden voor de winterwielen omgewisseld. Vervolgens is er een uitgebreide wintercheck uitgevoerd. Dit alles is binnen een uur uitgevoerd tegen voor mij een zeer redelijk bedrag.

Goed garagebedrijf

Keurig netjes een afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Tijdens het onderhoud keurig een krantje en een kop koffie. Keurig de apk keuring en onderhoud gedaan. Ook werd nog even de auto gewassen allemaal keurig voor elkaar.

Mijn paardentrailer weer helemaal veilig

Ik heb mijn paardentrailer bij Autobedrijf van Elst gebracht voor een check. Helaas moest er wel veel aan gebeuren maar dit is allemaal in goed overleg gedaan voor een goede prijs. En als toppunt hebben ze zelfs de trailer nog even helemaal gewassen. Top service!

Er fijne garage met persoonlijke zorg!!

Erg goed.

Goede ervaring nettjes en vriendelijk geholpen.

Rijksstraatweg 121

3921 AD Elst

Over Autobedrijf Van Elst B.V.

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.

Over Bosch Car Service