Het is een fijn bedrijf

Je word altijd netjes geholpen

Aanrader

Snel. vriendelijk en professioneel.

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen door vriendelijk en behulpzame mensen.

Goede sevice

Goede en vlotte service, staan altijd voor je klaar om even wat bij te vullen of te controleren.

Goede en altijd vriendelijke service!

Klantvriendelijk en een goede service

Zowel de beoordeling als de afhandeling van de schade prima geregeld.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Werd heel snel en professioneel geholpen

Je wordt er correct geholpen. Eerlijk duurt het langst. Compliment

Hartelijk tegen de klant

Zeer snelle afhandeling bij schade aan een band.

S`morgens langs ivm schade aan een band, eind van de middag kon ik de auto weer ophalen.

Heel tevreden

Alleen 22 € voor gebruik van een auto voor de rit Elst-Amerongen-Elst Is nogal prijzig

Prettig en persoonlijk

Bij de laatste reparatie van mijn Volvo V70 ben ik prettig en persoonlijk geholpen.

Goede service en snelle hulp

Ik vind t fijn dat de garage in het dorp is. Ik hoef niet ver te gaan en kan het lopend af. Prima service en vriendelijke medewerkers

Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Goede klantgerichte benadering en afhandeling!!.

Zeer Klantvriendelijk.!!

Vriendelijk en adequaat

Snelle service en vriendelijke behandeling

Uitstekende en zeer vriendelijke service. Lossen alles altijd op!

Super service en altijd klantgericht

Vriendelijk en goed

Ik werd netjes geholpen. Er werd even gebeld zoals afgesproken over de dingen die gebeuren moesten en de auto was ook nog gewassen toen ik m op kwam halen. Prijs kwaliteit super!

vakkundig en vriendelijk

duidelijke uitleg over bijkomende kosten bij apk/kleine beurt

Geweldige service

Word snel geholpen en snel weer gemaakt. Krijg netjes bericht wanneer de auto klaar staat. Ook is het personeel erg vriendelijk en leggen duidelijk uit wat er aan de auto gedaan is. Top service

Zeer prettige ervaringen met dit autobedrijf

We zijn nieuw bij hen en hebben geen spijt van de overstap omdat de tot nu toe geleverde service heel goed is bevallen.

Vriendelijke snelle en professionele service

Vriendelijke snelle en professionele service

Na 1 telefoontje gelijk geholpen.

Beter kan niet

Rijksstraatweg 121

3921 AD Elst

Over Autobedrijf Van Elst B.V.

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.

Over Bosch Car Service