Goede en vriendelijke service

Er wordt met zorg aan de auto gewerkt en altijd netjes opgeleverd.

Goed garagebedrijf

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk personeel

Correct geholpen

Zeer vriendelijk personeel

Prima, snelle service ( auto van mijn vrouw)

Snel geholpen, keurige service (auto gewassen)

Snelle en Perfecte service

Airco van de auto deed het niet meer, kon de volgende dag al terecht voor onderhoud. Top geregeld. Laat de zomer maar komen!

vlot geholpen

nvt

Geweldige supersnelle service

Heel vriendelijk personeel en zeer snel geholpen

Prima en klant vriendelijk

Zijn goed bereikbaar en geven goede service.

Prima werk geleverd

Was prima

Ben blij met de behandeling en vakkennis bij elk contact

Bij elk contact ben ik blij met de wijze waarop ik word behandeld. Vriendelijkheid, bereidheid tot meedenken en het zoeken naar oplossingen hebben jullie hoog in het vaandel staan.

Snel geholpen.

Bracht mijn auto en caravan rond acht uur. Voor de middag was de auto al klaar. Men kent de auto. Geen onnodige zaken behandeld. Eerlijke prijs.

Topservice

Goede garage, eerlijke mensen en je word goed behandeld.

Goed geregeld, afspraak is afspraak!!

Soepele en snelle service en prettig contact

Contact is prettig en de dienstverlening was duidelijk, verliep soepel en kon snel worden ingepland

We gaan er graag naar toe

Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Geven goede raad. En is zeker niet te duur, wel belangrijk in deze tijd.

Goed, zoals altijd

Makkelijk afspraak plannen. Afspraken goed nakomen en goede service

toppie

goede service en proactieve klantbehandeling

Netjes en correct

Correct gewerkt en goede communicatie .

altijd behulpzaam en goede service

auto al jaren daar in onderhoud. Nu met nieuwe eigenaar. net zo goed in service en vriendelijk geholpen. blijf daar uiteraard terugkomen.

Altijd prima geholpen onder het genot van een kop koffie.

Kom hier al jaren voor mijn APK, ook toen Geurt nog eigenaar was. Nooit problemen of onredelijke afkeuringen gehad. Ook over de huidige, nieuwe eigenaar, keurmeester Huib en monteurs uiterst tevreden.

Al jaren klant zonder één klacht!

Personeel super vriendelijk en weten waar ze het over hebben!

super service

Super service -vriendelijk en deskundig

Rijksstraatweg 121

3921 AD Elst

Over Autobedrijf Van Elst B.V.

De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.

Over Bosch Car Service