Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. het persoonlijke contact de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto zonder dat er dagen over moet worden nagedacht over de inruil prijs. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak. uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.
Kundig, ervaren, netjes geholpen.
Hebben een zeer mooie tiguan gekocht, Zeer fijn hoe Robert Kroon ons heeft geholpen. Op mails werd gelijk gereageerd en alles met een goede uitleg. Enkele dingen vergeten te vertellen ( onbewust naar ons inziens ) voor ons niet zo\'n probleem maar voor anderen misschien wel. Verder zijn we er eerlijk geholpen, duidelijke afspraken. Zou mijn volgende auto zo weer bij Auto Vlietman kopen.
Een Kia Sportage gekocht bij Auto Vlietman. Goed geholpen en we konden de auto direct mee nemen.
Scherpe prijzen dus helaas weinig ruimte voor onderhandeling. Vriendelijke verkoper en goede service.
Een mooie volkswagen polo 1.2 tsi comfortline gekocht bij auto Vlietman. Erg goed geholpen door Robert Kroon. Vriendelijk en deskundig. Ook de levering van de auto was zeer snel.
Keurig en goed bedrijf Goede en betrouwbare ocassions van recente bouwjaren Nette en representatieve verkoper, Eerlijke en transparante informatie
Top geregeld erg snel geleverd en goede nazorg.
Tevreden mijn huidige auto kunnen inruilen op een ander exclusief exemplaar. Netjes geholpen en een goede afwikkeling betreft levering en aankoop. Alle afspraken zijn netjes nagekomen zoals beloofd en de auto mooi gepoetst in ontvangst kunnen nemen.
Gisteren een Land Rover Freelander 2 opgehaald. Prima contact met Robert Kroon bij AutoVlietman en de auto is ook nog naar de dealer geweest voor onderhoud en nieuwe APK.
Via internet mooie Alfa Guiletta gezien en na proefrit gekocht. Vriendelijke verkoper die geen enkele ,,hard selling\" methode hanteert.Betrouwbaar adres! Bij afname goed flesje wijn mee gekregen.
We hebben via internet een super mooie bmw te koop zien staan voor ons zelf bij vlietman, dus gebeld en afspraak gemaakt voor een proefrit, super tevreden over robert, hoe hij ons heeft te woord gestaan, en alle info die wij wilden heeft hij ons verteld. Voor wij onze proefrit in de bmw gingen maken, vertelde hij dat hij nog een auto moest inruilen, nu zijn wij als autobedrijf daar natuurlijk in geintresseerd dus hebben we daar ook gelijk even naar gekeken, super leuk autootje en goede prijs dus die hebben we ook maar gelijk gekocht voor onze Handelsvoorraad. De bmw beviel ons ook meteen dus hebben we ook gekocht, robert heeft voor de rest alles geregeld voor ons, dus alleen ophalen en meteen rijden. Wij zijn zeer tevreden over auto vlietman en met name over robert kroon, wij hopen dan ook om in de toekomst nog vaker zaken met hem te doen!! MVG Autobedrijf Roomer Ossendrecht
Vandaag een mooie Alfa Romeo GT opgehaald bij Vlietman. Vlotte en klantvriendelijke levering. Robert Kroon is een vriendelijke verkoper die luistert naar de wensen en argumenten van aanstaande kopers. \'s Avonds bij het eten getoast op de aankoop met een goeie fles wijn aangeboden door... U raad het al.
Ik ben tevreden met mijn bezoek aan Auto Vlietman. De mercedes B klasse heb ik gekocht bij Robert Kroon. Erg vriendelijk en een goede service. Nu ik de auto 2 weken in bezit heb ben ik er tevreden mee, maar ik heb gemerkt dat er geen reserve band is. Dit is wel wat minder. Toch vind ik Auto Vlietman wel een aanrader!
Robert is een eerlijke en vriendelijke sales man. Wij zijn prima geholpen bij het aanschaffen van een Kia Picanto. ik ben er erg blij mee.
Wij van Autobedrijf VosCars Eindhoven waren voor een klant met spoed op zoek naar een Mini Cooper. Bij Auto Vlietman kwamen wij al snel een mooi model tegen. Wij werden goed te woord gestaan, en via de telefoon werd de staat van de auto uiterst eerlijk aan ons beschreven. Zeer belangrijk, omdat wij helemaal uit Eindhoven moesten komen. Het was dus erg prettig dat de auto ook in de daadwerkelijke staat was toen wij aankwamen. Wij werden ter plekke goed geholpen en de afhandeling was snel. Een aanrader voor iedereen, ook degenen die wat verder van Goes verwijderd zijn!
In december bij auto Vlietman een volkswagen golf R aangeschaft en de vorige volkswagen golf ingeruild. De verkoper Robert was zeer vriendelijk en we werden goed geholpen. Al met al een zeer net bedrijf, kan het iedereen aanraden!
Top bedrijf! Heel klantvriendelijk
Top bedrijf! Heel klantvriendelijk
Goed geregeld. Top!
We zijn heel goed geholpen bij Auto VLIETMAN! Bij de proefrit bleek dat er een mankement was en dit is keurig verholpen, daar hebben ze uitgebreid de tijd voor genomen. Robert is een fijne verkoper die een no nonsens mentaliteit heeft en eerlijk is. Als we een kleine kritische noot mogen en willen plaatsen: we waren in de veronderstelling dat bij een afleverpakket een volle tank erbij hoorde. Dit was niet het geval, waardoor de tank bij thuiskomst bijna leeg was.
Vandaag hebben wij een peugeot 2008 bij garage Vlietman gekocht. Wat zijn we goed en keurig geholpen door Robert Kroon!
Uitstekend geholpen
Onze ervaring is zeer positief met auto Vlietman!! Keurig, correct, klantvriendelijk, betrouwbaar!! Aanrader voor een ieder!!
Snelle en duidelijke service, geen poespas, geen verrassingen
Marquesweg 7
4462 HD Goes
Voor verkoop, reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover is Auto Ventura sinds 1994 een begrip in Zeeland en omstreken! Naast Jaguar en Land Rover verkopen wij ook div. jonge gebruikte auto’s, met name in het Premium segment. Voor een werkplaatsbezoek, offerte of vrijblijvende proefrit verwelkomen wij u graag in ons splinternieuwe pand aan de Marquesweg 7 in Goes. Zodat u zelf het comfort van onze modellen kunt ervaren. We zien u graag verschijnen. Team Auto Ventura. autoventura.nl