goede service, goed behandeld

De ongedwongen en vrijblijvende sfeer sprak mij enorm aan. Daarbij kwam dat de reactie tijd op bv mails, zeer kort was, dit ervaar ik als zeer positief. Conclusie: een fijn bedrijf om zaken me te doen👍

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact was er een klik met de verkoper Stefan Elzevier, mailcontact verliep uitstekend en snel! Ook bij het bezoek werd ik deskundig en vriendelijk te woord gestaan waardoor we uit eindelijk een deal hebben kunnen maken. Bij aflevering waren ook alle afspraken keurig nagekomen en met volle tevredenheid rij ik nu in een auto van AutoVlietman!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij Vlietman een gebruikte VW Golf aangeschaft plus half jaar bovag garantie. Onderhoudsbeurt later door garage laten uitvoeren waar ik al jaren klant ben. Hieruit bleek dat de stofhoezen bij de homokineet koppelingen aan de vooras eens waren vervangen en niet deugdelijk waren gemonteerd (stonden open waardoor vuil en stof in de homokineeten konden komen). Ook bleek er ooit een lager te zijn vervangen aan een achterwiel en was daarbij met een hamer op de remschijf geslagen. Daardoor was er een slingering ontstaan in de remschijf. Kreeg als reactie \'\'een remschijf is een slijtage onderdeel en valt niet onder de bovag garantie\'\'. Ik gaf aan dat de remschijf niet door slijtage aan vervanging toe was maar door er op te slaan bij het monteren van een lager. Hierna werd ik doorverwezen naar bosch carservice in Goes, daar langsgeweest maar zeiden dat er niks aan mankeerde?? Intussen tijd ook een motorolielekkage gehad met de auto, naar mijn eigen garage geweest omdat die dichterbij is voor mij. Kreeg te horen dat er een plastic onderdeel in het motoroliesysteem gescheurd was en verder rijden zou link zijn, onderdeel kon verder scheuren waardoor alle olie eruit zou kunnen lopen tijdens het rijden wat de motor compleet zou beschadigen. Ik met dit verhaal naar Vlietman, kreeg als reactie \'\'moet je maar naar Bosch carservice in Goes gaan als je dat niet doet is de rekening voor jezelf\'\'. Terwijl mijn auto dus ergens anders stond en niet werd aanbevolen om nog mee te rijden... Ik vind de manier waarop ik behandeld ben beneden alle fatsoen, er wordt totaal niet om de klant gedacht alleen maar aan snelle verkoop. Ook een collega van mij heeft hier ooit een auto gekocht, niks dan ellende meegemaakt met die wagen. Hij mocht hem dan nog wel inruilen voor een andere maar die ging ook stuk, brak een stuk van de klep af en belandde in de cilinder waardoor die beschadigde. Alle kosten waren voor eigen rekening. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf en raad niemand aan hier een auto te kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Omdat de afstand groot was en ik maar een keer wilde rijden alle communicatie via e-mail gedaan. Dit ging perfect! Duidelijk, eerlijk, snel, geen \"foute verkooppraatjes\" en onder voorbehoud van proefrit/zicht. Alle informatie klopte bij aflevering auto en de ontvangst was ook zeer vriendelijk en professioneel. Verkoper Stefan Elzevier is een voorbeeld voor collega\'s in het vak! (ik geef daarom ook een 10 want ik zou werkelijk niet weten wat beter/anders had gekund) De afstand zal voor meer mensen ver zijn maar als de juiste auto er staat of voor je wordt gezocht is de rit naar Goes het absoluut waard.

goede service, goed behandeld

Nette & snelle service , en uitertst klantvriendelijk !!!!

goede service, goed behandeld

Prettige omgang, service gericht en het ophalen werd een feestje voor de kids!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt oplossing gericht meegedacht.

goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijke bedrijf met een perfecte service en veel geduld.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Warm welkom, kwam kijken naar een auto, en binnen een uurtje, een auto gekocht. Vriendelijk geholpen, geen verkooppraatjes.

goede service, goed behandeld

Vandaag bij Stefan een prachtige Mini gekocht !! Er zaten op de auto velgen die ik niet echt mooi kon vinden... Stefan bood uit zich zelf zwarte velgen aan zonder extra kosten. Zo was het de auto die ik graag wilde hebben... Dank je Stefan .. Bij jou een auto aanschaffen is zeker een aanbeveling

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en de gemaakte afspraken goed nagekomen

goede service, goed behandeld

Aanschaf gebruikte auto , geholpen door Stefan. Top !

goede service, goed behandeld

Auto Vietman heeft mooie, jonge occasions staan en ik had een Mazda gezien op Autoscout. Via mail info opgevraagd en foto\'s van huidige auto opgestuurd. Ik kreeg uiteindelijk een goede prijs terug bij inruil van mijn auto en alles kon snel en goed geregeld worden. Mooie zaak en Stefan Elzevier komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

Contact gehad met Stefan Elzevier. Hartstikke tevreden over de manier van ontvangst, informatie en gastvrijheid. Ik zou dankzij deze ervaringen Auto Vlietman zeker aanraden bij vrienden, familie, en collega\'s

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige auto gekocht, naar alle tevreden geholpen. Enorm klant vriendelijk, hier nemen ze eindelijk eens de tijd voor je als klant om alles goed en duidelijk uit te leggen.

goede service, goed behandeld

Bij het wegrijden van een zojuist aangeschafte auto verscheen een storingsmelding op de boordcomputer. Direct teruggereden. Ondanks het niet hebben van garantie op de aangeschafte auto zou \"een eventuele reparatie voor rekening van Vlietman komen, daar doen we niet moeilijk over\". Een andere storing die een dag later was verschenen was \"pech voor ons\" en werd niet vergoed. Loze beloftes van klantvriendelijkheid.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Heel erg tevreden met de service, heel goed geholpen door Stefan en heel erg blij met m\'n nieuwe auto! De rode strik om de auto bij aflevering maakte het helemaal af ;) De eerste kilometers zijn in elk geval prima bevallen.

goede service, goed behandeld

Netjes en gastvrij bedrijf, afgelopen zaterdag een mooie Golf 7 gekocht.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een goede ervaring met Auto Vlietman. Robert is een man van zijn woord, en zeer behulpzaam.

Marquesweg 7

4462 HD Goes

Over Auto Ventura Goes - Premium Cars

Voor verkoop, reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover is Auto Ventura sinds 1994 een begrip in Zeeland en omstreken! Naast Jaguar en Land Rover verkopen wij ook div. jonge gebruikte auto’s, met name in het Premium segment. Voor een werkplaatsbezoek, offerte of vrijblijvende proefrit verwelkomen wij u graag in ons splinternieuwe pand aan de Marquesweg 7 in Goes. Zodat u zelf het comfort van onze modellen kunt ervaren. We zien u graag verschijnen. Team Auto Ventura. autoventura.nl