goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijke bedrijf met een perfecte service en veel geduld.

goede service, goed behandeld

Warm welkom, kwam kijken naar een auto, en binnen een uurtje, een auto gekocht. Vriendelijk geholpen, geen verkooppraatjes.

goede service, goed behandeld

Vandaag bij Stefan een prachtige Mini gekocht !! Er zaten op de auto velgen die ik niet echt mooi kon vinden... Stefan bood uit zich zelf zwarte velgen aan zonder extra kosten. Zo was het de auto die ik graag wilde hebben... Dank je Stefan .. Bij jou een auto aanschaffen is zeker een aanbeveling

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en de gemaakte afspraken goed nagekomen

goede service, goed behandeld

Aanschaf gebruikte auto , geholpen door Stefan. Top !

goede service, goed behandeld

Auto Vietman heeft mooie, jonge occasions staan en ik had een Mazda gezien op Autoscout. Via mail info opgevraagd en foto\'s van huidige auto opgestuurd. Ik kreeg uiteindelijk een goede prijs terug bij inruil van mijn auto en alles kon snel en goed geregeld worden. Mooie zaak en Stefan Elzevier komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

Contact gehad met Stefan Elzevier. Hartstikke tevreden over de manier van ontvangst, informatie en gastvrijheid. Ik zou dankzij deze ervaringen Auto Vlietman zeker aanraden bij vrienden, familie, en collega\'s

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige auto gekocht, naar alle tevreden geholpen. Enorm klant vriendelijk, hier nemen ze eindelijk eens de tijd voor je als klant om alles goed en duidelijk uit te leggen.

goede service, goed behandeld

Bij het wegrijden van een zojuist aangeschafte auto verscheen een storingsmelding op de boordcomputer. Direct teruggereden. Ondanks het niet hebben van garantie op de aangeschafte auto zou \"een eventuele reparatie voor rekening van Vlietman komen, daar doen we niet moeilijk over\". Een andere storing die een dag later was verschenen was \"pech voor ons\" en werd niet vergoed. Loze beloftes van klantvriendelijkheid.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Heel erg tevreden met de service, heel goed geholpen door Stefan en heel erg blij met m\'n nieuwe auto! De rode strik om de auto bij aflevering maakte het helemaal af ;) De eerste kilometers zijn in elk geval prima bevallen.

goede service, goed behandeld

Netjes en gastvrij bedrijf, afgelopen zaterdag een mooie Golf 7 gekocht.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een goede ervaring met Auto Vlietman. Robert is een man van zijn woord, en zeer behulpzaam.

goede service, goed behandeld

prima, vriendelijke verkoop, proefrit en onderhandelingen gehad. Mooie prijs voor onze eigen auto teruggekregen. We rijden nu al een maand in onze auto naar tevredenheid. Bij een volgende aankoop gaan we zeker weer bij Vlietman kijken. ondanks dat het wat verder weg is voor ons

goede service, goed behandeld

Een waanzinnig goede deal bij Robert Kroon, mnr was ff op vakantie geweest kom ik op de bonnefooi kijken naar een prachtige Nissan Leaf ,een pareltje op zichzelf, bovenop de scherpe prijs een leuke korting gekregen en de deal was zo rond. Proost Robert

goede service, goed behandeld

het kontakt was goed en op een lijn

goede service, goed behandeld

Klein bedrijf met mooie gebruikte occasions. Vaak met veel extra en luxe. Proefrit geen probleem. Mijn auto ingeruild en kreeg een marktconform bod waar ik tevreden mee was. Aankoop prima afgeleverd en afspraken worden ook nagekomen. Verkoper aardig en straalt vertrouwen uit. Al met al tevreden

goede service, goed behandeld

Nadat onze VW Tiguan gestolen was, zijn we op zoek gegaan naar een vervangende VW Tiguan. Uiteindelijk bij Auto Vlietman terecht gekomen, die hadden een jong gebruikte staan met weinig km\'s. Robert Kroon gebeld voor een proefrit, en dezelfde middag de auto onder voorbehoud gekocht. Volledige medewerking van Robert voor een aankoopkeuring en later hulp bij de inbouw van een Bearlock. Uitstekend geholpen en prima service. Een prima adres !

goede service, goed behandeld

Met Robert Kroon is het op een heel aangename manier zaken doen. Mooie auto gekocht en direct mee kunnen nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Super service, goed advies en snelle afwerking

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Auto Vlietman is heel positief. Helemaal vanuit Mill naar Goes, doe je zomaar niet even. Het persoonlijke contact, de wijze waarop je wordt benaderd en hoe je vragen worden beantwoord is gewoon goed te noemen. Direct een eerlijke prijs voor je oude auto. De wensen voor je nieuwe auto conform afspraak uitgevoerd. En aflevering volgens afspraak.

Marquesweg 7

4462 HD Goes

Over Auto Ventura Goes - Premium Cars

Voor verkoop, reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover is Auto Ventura sinds 1994 een begrip in Zeeland en omstreken! Naast Jaguar en Land Rover verkopen wij ook div. jonge gebruikte auto’s, met name in het Premium segment. Voor een werkplaatsbezoek, offerte of vrijblijvende proefrit verwelkomen wij u graag in ons splinternieuwe pand aan de Marquesweg 7 in Goes. Zodat u zelf het comfort van onze modellen kunt ervaren. We zien u graag verschijnen. Team Auto Ventura. autoventura.nl