Goede service. Alleen van de receptie verwacht op de vraag "Wij waren toevallig vlakbij aan het wandelen, is de auto al klaar?" niet het antwoord "Wij werken tot half 6". Oftewel, wegwezen tot wij klaar zijn. Dat komt een beetje bot over en een paar seconden om navraag te doen in de garage is klantvriendelijker. De auto werd 30 seconden later (toevallig) naar buiten gereden en de situatie was daarmee duidelijk, goede informatie van de monteur over een euvel waarnaar gekeken was. Goed maar een aandachtpuntje...

goede service komt afspraken na

goede service komt afspraken na

Super!

Goede service en er wordt meegedacht.

Prima service, vriendelijke mensen

Misschien wel handig om van tevoren aan te geven wat er gedaan moet worden. Prijs kwaliteit beoordelen kan ik niet.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

goede service

alles snel geregeld

heel goed

alles goed en in overleg te regelen

Wij zijn zeer tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Topgarage met vakmensen. Vriendelijk en deskundige heren, goede prijzen en goede communicatie! Alleen jammer dat er geen Schoonoord op mijn kentekenplaat zit geplakt...maar dat komt de volgende keer dan wel..(;-))

Goed geholpen en geadviseerd

Ik ben zeer tevreden dat men de tijd nam het probleem goed te onderzoeken, gedegen reparatie uit te voeren en ik ben goed geadviseerd. Ik voelde me daardoor serieus genomen en dat er op een eerlijke manier is omgegaan met het probleem.

Super service

Super service en uitstekende dienstverlening.

Prima service!

Dit is mijn eerste keer in lange tijd dat ik bij deze garage ben geweest en ik ben zeer tevreden met de service en de manier waarop men te werk gaat.

Prima service!

Auto voor een beurt en APK bij Autobedrijf Schoonoord gebracht. Prima telefonisch contact en netjes afgehandeld. Goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Van afspreken tot uitvoering, prima geregeld

Van afspreken tot de rekening sturen en betalen, overal in het traject merk je dat het goed geregeld is.

Uitstekende service

Garage Schoonoord staat voor ons gelijk aan betrouwbare, deskundige en klantvriendelijke service!

• Prijs/Kwaliteit

De service is altijd goed.

Op afspraak alles goed geregeld. Leenauto nodig, is altijd bespreekbaar. Even langs rijden en iets vragen, er staat altijd iemand klaar. Kortom zeer tevreden klant.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaringen met deze garage zijn goed

!

• Prijs/Kwaliteit

Schoonoord geeft een fijne persoonlijke service.

De service van Schoonoord is heel persoonlijk. Ze staan altijd voor je klaar. En lukt het niet direct dan zoekt men een oplossing.

Goed,

werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken

Snel en goed

Betreft bandenwissel met opslag door garage. Het was weer goed geregeld, kon snel komen en weer prima werk geleverd.

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Je wordt snel geholpen.

Top bedrijf

Bedrijf met persoonlijke benadering top.

Vakkundig

Zeer deskundige mensen, voor elk merk hebben ze kennis in huis. Bij herstel word je netjes vooraf gebeld en ze geven je gelegenheid om defecte te komen bekijken.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service bij kleine beurt.

Klantvriendelijk, makkelijk digitale afspraak te maken. Goede terugkoppeling. Redelijke factuur. Zeer goed alternatief voor merkdealer.

Herenstraat 8

2215 KH Voorhout