Zeer ervaren mannen
Heldere uitleg, nette en beleefde behandeling. Uit te voeren werkzaamheden waren netjes gedaan.
Altijd overleg mogelijk en prima prijsvorming
Respectvolle behandeling en tijdig geinformeerd als het iets langer duurt.
Autoschade afhandeling is snel en goed verlopen.
Goed en snel geholpen
Altijd eerst overleg voordat prijzige handelingen worden uitgevoerd. Geen verrassingen.
We zijn afgelopen jaar weer uitstekend geholpen door Jos, Ronald en de rest. Nu we een nieuwe hebben en we dit jaar veel minder hebben gereden komen we er minder, maar de service als we er zijn is altijd top!
nette service, meedenken over wat er wel en niet gedaan moet worden, tijdige communicatie
Goede en juiste communicatie en alles gaat volgens afspraak
Het is eenvoudig om een afspraak te maken. Je krijgt bericht als de auto klaar is en de rekening volgt digitaal. Niets te wensen!
Mijn eerste ervaring bij Garage Schoonoord APK, vervangen banden en prijs zeer goed.
Zie bovenstaand
Problemen worden accuraat verholpen!
Gewoon top garage met goeie monteurs en uitstekende service. Een keer met 2 auto's tegelijkertijd pech gehad. Ze waren er binnen 10 minuten en losten alles in now time op.
Ik laat al jaren elk jaar aan het einde van het jaar mijn auto APK keuren. De medewerkers bij Schoonoord zijn deskundig en altijd bereid mee te denken. Dat is heel fijn voor iemand met eeb beperkt budget. En een leenauto is, mits tijdig geregeld en beschikbaar, altijd mogelijk. Ik ben blij met ze.
Vakwerk voor een goede prijs
Alles is naar het zin gegaan bij jullie. Maar zo ging het ook bij mijn vorige garage tot ik bedonderd ben. Door mijn vorige garage/dealer ben ik bedonderd, vandaar de overstap. Daarom ben ik huiverig en niet meteen enthousiast. Als ik mijn auto laat maken dan ga ik ervan uit dat het goed gemaakt wordt en voor de prijs wat nodig is. Niet zomaar een prijs en door mijn onwetendheid afgescheept worden met “het is in orde zo”
Vriendelijk, professioneel, kundig, goede service en snel
Ik heb een geweldige ervaring met jullie bedrijf. Eerst met Hans. Hij kwam mij altijd redden met een lekke band of een lege accu. En nu weer met Ronald nog bedankt!
Onderhoud correct en conform afspraak.
Extreem aardig mensen
Mijn auto startte niet. Na een telefoontje werd de auto thuis opgehaald. Binnen een uur was de diagnose gesteld. Ik kon de auto dezelfde dag weer ophalen. Apk en beurt zijn gelijk uitgevoerd.
Goede garage, duidelijk, prettig en goed geholpen
De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken
Herenstraat 8
2215 KH Voorhout