Begrip voor mijn probleem met een adequate oplossing

Ik was een nieuwe klant voor de garage; ik tankte daar alleen maar en overwoog tussen de tankbeurten in om bij mijn eerstvolgende onderhoudsbeurt contact op te nemen. Wat mij aantrok was de leenauto. Ik hoefde niet tot de onderhoudsbeurt te wachten; ik kreeg onderweg naar huis op mijn display het signaal "direct stoppen, motoruitzetten". In etappes ben ik tot de garage gekomen, heb mijn verhaal gedaan en tot mijn verrassing en opluchting was het antwoord "gaan we oplossen". Wij zaten midden in een verhuizing! De auto moest blijven staan, er werd een leenauto geregeld en na twee dagen kreeg ik telefonisch de mededeling dat de auto gerepareerd was (kapotte waterpomp). Ook de persoonlijke benadering sprak mij erg aan!

• Prijs/Kwaliteit

Goed, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf

Al jaren een betrouwbaar bedrijf, vriendelijk personeel en geven nog de ouderwetse service

• Prijs/Kwaliteit

Top garage met goede service

Goede service en klantvriendelijk!

• Prijs/Kwaliteit

Ik voel me altijd gehoord.

Als ik een probleem heb, verhelpen ze het direct!

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed geregeld en vooral snel

oke

goede & snel service

Alles naar wens zoals altijd!

• Prijs/Kwaliteit

Top garage ,staat vaak meteen klaar voor de klant

Als ik een probleem aan de auto heb, staan ze meestal meteen voor me klaar. Zelf een Leen auto is geen probleem! Gewoon een top garage!!

Goed ervaring

X

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en competente monteurs

Een zeer competent team dat alle mogelijke moeite doet om de klant van dienst te zijn. Zaken worden gepland maar ook ongepland professioneel opgelost.

Betrouwbaar en servicegericht

Al jaren rij ik terug naar Schoonoord ondanks ik niet meer in Voorhout woon, omdat de service goed is. Vermoedelijk zou ik elders goedkoper uit zijn, maar het is prettig om goed geholpen te worden door een vertrouwd gezicht. Vooral het vaste aanspreekpunt is een absolute meerwaarde.

super garage

Vakkundige monteurs, vriendelijk aan de (pomp) balie.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Top service!

Top service! Snel en betrouwbaar! 's avonds gebeld voor nieuwe accu auto, volgende ochtend voor 9 uur al weer klaar.

• Prijs/Kwaliteit

Keurig geholpen, goede afspraken, alles op tijd.

Zie boven

Bijzonder goed

Na gezocht te hebben naar een betrouwbare garage, uit eindelijk Schoonoord gevonden. Eerste kennismaking met monteur Jos prima. Later werd een complexe reparatie naar genoegen uitgevoerd. Uiteraard hing aan de reparatie een behoorlijk prijskaartje. Gedurende de reparatie werd ik hier goed over geïnformeerd. Service en klantvriendelijkheid top. Ook vervangend vervoer prima.!

Goede service en klantvriendelijk

Good service!!

High quality, very kind and customer oriented

Goede ervaring

Vanaf 1ste dag was goed geholpen.

Prettige omgeving

Altijd bereid om te helpen of te regelen dat het op korte termijn in orde kan komen

• Prijs/Kwaliteit

Stond met lege accu. Binnen kwartier was iemand ter plekke en constateerde dat accu wel heel oud was. En dat was zo. Meegereden naar garage, daar werd direct een nieuwe ingezet. En...bijna niet te geloven: ik hoefde niet direct te betalen. Zou een rekening krijgen. Terwijl ik helemaal niet in Voorhout woon.....

• Prijs/Kwaliteit

Altijd netjes geholpen en een leenauto staat voor je klaar.

• Prijs/Kwaliteit

Prettige ontvangst, kwam niet op afspraak, toch geholpen, deskundig.

Steekwoorden (als aanvulling op hierboven): open houding, toegankelijk, oplossend, goedkoper dan merkdealer.

is goeeeeeed

is gooooeeeed

Goed en snel service

• Prijs/Kwaliteit

zeer vriendelijke en behulpzame mensen

vriendelijke en deskundig personeel. lossen probleem graag en goed op. Staan graag voor de klant klaar.

Heel goed geholpen

Heel snel en prettig geholpen

Herenstraat 8

2215 KH Voorhout