Goed, vlot, meedenkend, betrouwbaar, vriendelijk personeel.
Benzine is goedkoper. Aandacht voor de klant. Ik werd zelfs gebeld of ik de apk niet zou vergeten. Heel attent en vriendelijke mensen die er werken
Aardige en vakkundige mensen.
Over het algemeen goed. Breng nu mijn Alfa al een paar jaar bij dit bedrijf voor onderhoud, nadat de Alfa-Fiat-Lancia dealer in deze streek failliet ging. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik beter dan bij de merkdealer. Ook met banden doen ze goed meer met de kwikfitters!
Goed, klantvriendelijk ,
Behulpzaam en meedenkend tegen een vriendelijke prijs
Al jaren het vaste adres voor onderhoud aan onze auto\'s. Zeer tevreden over de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.
Prima contact goed afgehandeld, vriendelijk en flexibel
Professionals die hun vak verstaan en met plezier en zorg uitvoeren.
Als de beste!
Ik ben via een tip van vrienden bij Autobedrijf Schoonoord terecht gekomen, nadat ik niet tevreden was over mijn vorige garage. De heren/dames van Schoonoord zijn vriendelijk, en staan je te woord met duidelijk advies. Ik ben bijzonder tevreden en kom zeker terug!
Ondergetekende is zeer tevreden over de service van garage Schoonoord.
Snel en behulpzaam. Goede communicatie!
Flexibel en zeer klantvriendelijk personeel.
Herenstraat 8
2215 KH Voorhout