Autobedrijf Schoonoord heeft ons geholpen bij de aanschaf van de auto, verricht het onderhoud en het is ook het favoriete tankstation. Dichtbij, bekend en uitstekende service.
Prima service, auto netjes op tijd klaar
Goed geholpen. Persoonlijke benadering. En ik vertrouw erop dat ze niets meer of minder aan de auto doen dan noodzakelijk.
Zo als ik kan beoordelen is de service goed, als er een kleine reparatie is, zoals lampen vervangen, of een lekke band wordt je vaak gelijk geholpen. Dus klantvriendelijk.
Het is een goed garagebedrijf, waar de service hoog in het vaandel staat. Hulp bij het tanken en terugbrengservice van de auto bij een beurt.
fijn, duidelijk klant gericht. snelle service als dat mogelijk is, men kent de klant!
Zeer vriendelijk geholpen keer op keer, denken met klant mee.
goede ervaringen en goede service
Ik kan altijd snel een afspraak maken. Problemen aan de auto worden goed en snel verholpen. Redelijke prijzen.
Heel toegankelijk, geen moeilijk gedoe, goede service.
zeer te vreden.
Storingsmelding op dashboard deed mij de garage raadplegen.
Sinds ongeveer een jaar bij deze garage, komend van dealer garage.
Goed. Communicatie is duidelijk. De kosten zijn helder en afspraak is afspraak.
jaren lang onderhoud van een van mijn auto\'s. De laatste keer ook mijn andere auto voor APK langs gebracht
Uitstekende service en klantgericht. Een aanrader voor de autobezitter in deze regio!
Herenstraat 8
2215 KH Voorhout