Onlangs auto laten keuren en kleine beurt, vanwege de hoge leeftijd van de auto willen we er niet al teveel meer aan besteden ondanks dat hij nog lekker rijdt. Indien er iets gerepareerd moet worden wat veel dreigt te kosten is er altijd overleg. zo komen we nooit voor verrassingen te staan. Top!
prima service en klantvriendelijk
Al vele jaren onze garage.
Autobedrijf Schoonoord is een garagebedrijf waar \"de klant koning is\", zowel qua onderhoud als aan de pomp. Vakkundig en klantvriendelijk personeel geeft altijd directe en snelle service en ondersteuning en probeert ook om in geval van een calamiteit direct een adequate oplossing aan te bieden.
Ons hele gezin heeft goede ervaringen met garage Schoonoord. Vakkundig, vriendelijk en maken altijd tijd als het echt nodig is.
Uitstekende service. Ik had een accuut probleem en dat werd direct opgelost ookal stond de agenda vol. De hoofdmonteur stelde voor een tweedehands onderdeel te gebruiken wat mij weer kosten scheelde.
altijd vriendelijk en meedenkend.
Goed en vriendelijk.
Prima bedrijf met scherpe communicatie en service.
Herenstraat 8
2215 KH Voorhout