Altijd bereid te helpen, uitstekende service en zeer schappelijke prijzen. In één woord top!
Kundig en prettig autobedrijf. Alwaar ik zeker niet als nummer maar altijd als persoon behandeld ben. Eerlijk bedrijf wat heel veel voor mij heeft kunnen betekenen de afgelopen jaren!!
Prima, goede service en vriendelijke bediening
Uitstekend!! Snelle, professionele en klantvriendelijke service! Ga zo door!!!
Ik kom al een aantal jaren bij Autobedrijf Schoonoord, ook toen Hans Boere het bedrijf runde. Het is een prettig bedrijf dat niet hoogdrempelig is.Zodat je met alle vragen betreft het auto-vakgebied terecht kan! Er is altijd een luisterend oor,en reparaties worden vooraf besproken. Ee \"belletje\"als dat nodig is. Ik hoop nog jaren mijn auto bij Schoonoord te laten onderhouden!!
Uitstekende service, goede uitvoering van reparaties. Ook even tussendoor een lamp vervangen en afstellen is nooit een probleem.
Positief,ze staan meteen klaar
Herenstraat 8