geweldig bedrijf

Wij zij nu al jaren klant en nog steeds volledig tevreden. Is er iets met je auto helpen ze direct het te verhelpen. Heeft je auto een beurt nodig kijken ze ook of er een vervangende auto voor je is. Wij hebben nooit problemen met de auto. Altijd word je netjes geholpen. En de koffie staat altijd klaar. En ze denken altijd met je mee top mensen. En lekker gewoon. Voor ons is dit een topbedrijf.

uitstekende service met persoonlijke aandacht

Fijne ontvangst, op tijd de beurt gegeven en billijk tarief

Snel kundig geholpen!!!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, eerlijke en vriendelijke mensen waar je goed mee kunt overleggen, komt afspraken na en geeft goede adviezen.

Heel goed kan niet beter

Goede ervaringen en dito dienstverlening

Klantvriendelijk wordt goed geholpen. Aardige mensen .

Super goede service.

Na schade aan mijn auto super goede service ontvangen van Autobedrijf Ophoff B.V.

Prima service Heel aardige mensen Geen extra kosten Nemen de tijd voor je

Betrouwbaar autobedrijf

Goede service en kwalitatief goed onderhoud en reparatie.

Zeker vriendelijke mensen. Onderhoud voor een normale prijs.

Goed bedrijf om een auto aan te schaffen en te onderhouden.

Prima aankoop ervaring

Bij aankomst bij het garagebedrijf werd direct de sleutel van de auto, die ik graag wilde bekijken, overhandigd. Na het bekijken van de auto en een kort gesprek werd de auto al snel klaar gezet voor een proefrit. Het gesprek na afloop hiervan was zeer prettig, na het vernemen van de inruilprijs van mijn auto was de koop snel beklonken. Ook het aflevermoment was weer een prettige ervaring, er werd ruim de tijd genomen voor een goed gesprek en ook voor het demonstreren van de diverse functies van de bedieningsorganen van de auto. Kortom, met autobedrijf Ophoff heb ik een positieve ervaring.

Zoals altijd goed geholpen

Onze auto moest voor de APK. Gelijk een grote beurt laten uitvoeren. Prima afgehandeld en gelukkig geen extra gebreken gevonden. Tot over een jaar.

Fijne garagehouder en team

Jan is altijd correct, denkt mee en geeft goede service. Vol vertrouwen kopen wij onze auto's bij hem. En wij niet alleen, maar ook onze kinderen. Daarnaast is onderhoud ook helemaal in orde. Service gericht.

top bedrijf

eerlijk en betrouwbaar

zeer vakkundig

vakkundig, vriendelijk, eerlijk, altijd behulpzaam, mooie schone showroom, groot assortiment in mooie auto's.

Duidelijkheid

Prettig en open bedrijf. Duidelijk in communicatie en geen verborgen kosten voor onverwachte Afleveringspakketten.

Goede, eerlijke garage

APK en onderhoudsbeurt aan de auto. Geen verrassingen. Netjes vooraf gebeld wat gerepareerd kan/moet worden met goede schatting van de kosten. Leenauto mee en de auto is weer in topconditie. Toppers.

Top mensen en een top bedrijf

Komen er al heel lang en de mensen en hun service blijft van hoogstaand niveau.

Goede vakkennis en een uitstekende service!

Fijn contact, erg klantgericht

Meerdere keren fijn contact, denken goed mee met de klant.

Altijd goed

Al jaren vaste klant en goede monteurs in dienst, Eigenaar denkt mee als er iets is, en goede koffie.

Doet wat overlegd is

Prettige mensen

Helemaal tevreden

Snel duidelijk en goed.Ja en dat is wat ik graag zie

goed naar mijn zin

100 procent goed