geweldige service.

Heel goede service. Goede voorlichting bij aankoop van auto. Klant gericht. Ook na een klacht direct stappen ondernemen om klacht op te lossen. Zorgt voor juiste uitleg tot volle tevredenheid van de klant.

Eerlijk

Duidelijk, zonder poespas. De prijs op de auto is ook echt de verkoopprijs!! Een familiebedrijf met hart voor de zaak waar klantvriendelijkheid en service nog hoog in het vaandel staan.

Gewoon perfect!

26 september voor een Opel Meriva wezen kijken. Na een proefrit en zeer goed en professioneel geholpen te zijn besloten de auto te kopen. 3 oktober konden we de auto ophalen. Contact was net als de week ervoor heel fijn en professioneel. Er waren een paar kleine dingetjes die tijdens de proefrit naar boven waren gekomen en die waren keurig zoals afgesproken in orde gemaakt. Daar kunnen een hoop andere bedrijven een voorbeeld aan nemen, je hoeft hier niet eerst 10x achteraan voordat de gemaakte afspraken na worden gekomen. Na de koop bleek er nog wat te zijn, na een belletje hebben we een afspraak gemaakt en ook dat is ook weer snel en vakkundig verholpen. Alleen maar lof dus, ook na de verkoop! Wij zijn heel blij met onze aankoop en met het contact bij Ophoff. Mochten we in de toekomst weer een auto zoeken zullen wij hier zeker als eerste kijken. Top bedrijf dus, dat zie je niet vaak meer! Bedankt voor de fijne ervaring en groetjes uit Nijverdal!

Team Ophoff is gewoon top

Altijd goed en betrouwbaar

Je wordt daar prima geholpen

Ik heb voor de tweede keer een auto daar gekocht en werd prima geholpen. Ze zijn vriendelijke mensen en ook belangrijk afspraak is afspraak. Bij afscheid kreeg je een leuke attentie mee naar huis. Groeten van, Marjan en Evert Pijlman

Geweldige garage

Fijne garage goede service en kwaliteit. Mensen staan altijd voor je klaar en willen je helpen daar waar kan. De uitleg hoe alles werkt in de auto is perfect.

Tevreden en staan altijd klaar . En vriendelijk

Idem

Zeer vriendelijk en bekwaam autobedrijf

Mijn huidige auto gekocht. Onderhoud is professioneel en betrouwbaar. Tijdens het wachten voor onderhoudsbeurten, lekker bakkie koffie, goede Wifi, koekje en krantje erbij. Telefonisch goed bereikbaar. Je voelt je welkom. Ik heb in de laatste 3 jaar geen negatieve ervaring meegemaakt.

Warm onthaal.

Vriendelijk, netjes , zorgvuldig en het geeft warmte. Niet voor niets zijn onze kinderen ook DAAR met hun auto . Zij denken mee.

Prima zaak! Afspraak is afspraak. No- nonses !

Prima service,

Eerst ben ik gebeld voordat er een reparatie/vervanging uitgevoerd zou worden.

Zeer klantvriendelijk

Supermooie auto gekocht goeie service zeer tevreden

Snelle service

Kon gelijk terecht toen ik een probleem had met de verlichting van de auto!

Duidelijk en eerlijk verhaal

Je wordt hier altijd goed geholpen. Juiste prijsopgave. Goede service

Zeer klantvriendelijk

Goed en deskundig geholpen

Goed, eerlijk en vriendelijk

In Juni een auto gekocht, wat allemaal prettig verliep. 2x een reparatie in de garantie, vakkundig verholpen. Grote klasse allemaal.

Goed geholpen iedere keer

Altijd bereid om naar een oplossing te zoeken.

Deskundig, flexibel, betrouwbaar, oplossingsgericht en betaalbaar.

Goede service en eerlijk verhaal.

Vriendelijke, goede en snelle service

Altijd super voor elkaar

Goede service en duidelijke omschrijving van het onderhoud en de kosten

Goede vakkennis en een uitstekende service!

Goede vakkennis en een uitstekende service!

Klantvriendelijk bedrijf, goede service

Altijd goede ervaring. Een zelfstandig autobedrijf, waar de lijnen kort zijn en een positieve sfeer heerst.

geweldig uitstekend

Ze staan altijd voor je klaar. Ze proberen je altijd snel te helpen. Ben al jaren bij Ze en de service is in 1 woord geweldig super.

uitstekend

vriendelijke ontvangst, zelfs bij een fout van mijn kant, werd het ter plekke opgelost.

Super service!

Al jaren goede service, laagdrempelig en prettig in omgang. Nu heel goed geholpen na een schde.

Rollecate 21

7711 GG Nieuwleusen