Staat altijd open voor een oplossing

Staat altijd open voor een oplossing, en advies.

Altijd positief en vriendelijke

Ik kom al jaren bij Ophoff. Het is altijd open en eerlijk over kosten, hiermee kom je nooit voor gekke dingen te staan. Gedurende de dag (de auto lever ik 's ochtends in en haal 's middags op) krijg ik meestal een belletje met een update. Erg fijn. Vriendelijk als altijd.

Staat altijd voor je klaar!

Jan en zijn vrouw zijn echte fijne ondernemers. Eerlijk, transparant en meedenkend met de klant. Al jaren klant en zeer tevreden.

Menselijk gericht

Het is een echt familiebedrijf dat menselijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Prettig om met het bedrijf en personeel om te gaan, klantgericht.

Vakkundig onderhoud en geweldige sevice

Ik kom al jaren bij Autobedrijf Ophoff en ik wordt altijd uitstekend geholpen. Ook als er onverwachts iets aan de hand is met de auto, wordt er heel fijn meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Ik raad Autobedrijf zeker aan.

goede ervaring

Goed bedrijf met uitstekende service.

Vriendelijk en goede service

Rustig kunnen kijken, proefrit gemaakt. Beetje gepraat en gekocht

Top garage

We zijn al meer dan 30 jaar klant hier. Eerlijk, goede service en kwalitatief goede occasions. Tijdens een onderhoudsbeurt is er altijd contact vooraf bij grotere of duurdere reparaties. Wij rijden altijd met een goed gevoel weer naar huis. Ouderwetse service waar dr klant voorop staat. TOP

Doen wat ze beloven

Al jaren klant bij dit bedrijf naar volle tevredenheid.

Fijne mensen goede service

betrouwbaar.

prettige behandeling. voel me zeer veilig bij hen.

Heel tevreden

Al jaren bij garage Ophoff en blijf er tot volle tevreden heen gaan

Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar

In 2021 een jonge tweedehands auto aangeschaft en sindsdien ook het jaarlijkse onderhoud bij Ophoff. Goed advies, goede service en autorijden zonder zorgen.

Prima service !!

Al jaren een vertrouwd adres

Of het nu gaat om het contact met de klant, de geleverde dienst, of de afterservice. Bij dit bedrijf krijg je precies dat wat je als klant mag verwachten. Als alle bedrijven zo zouden handelen hadden we geen ombudsman of consumentenbond meer nodig.

Hartelijk bejegend, prima service.

goede servie

zeer vertouwelijk

Perfecte service, zeer klant gericht

Ook na de aankoop zeer klantvriendelijk en snelle service. Blijf dit zo vasthouden, een voorbeeld voor vele andere garages.

Vriendelijk

Vriendelijk, klant gericht.

Erg tevreden over alles.

Netjes werken en meedenken met de klant

Top bedrijf met service

Zeer goede service