ik heb een betaalde wintercheque laten doen.het zou aan te bevelen zijn om ook de rubbers van de portieren te behandelen voor vast vriezen! ben zeer tevreden over de service en het tijdig informeren over vervanging van b.v. banden
Onze ervaringen met het bedrijf zijn zeer goed.
Na aanschaf van `n nieuwe auto de 5008 in provincie Zeeland gekocht was ik opzoek naar `n garage in mijn omgeving, Nijmegen en Wijchen had ik geen goed gevoel bij, maar in Cuijk was dat wel en hoop dan ook dat dit mijn juiste keuze is geweest, de eerste ervaring was buitengewoon.
Prima bedrijf, hulpvaardig, vriendelijk en altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Deskundigheid is van hoog niveau.
Prgima
zonder afspraak gemaakt te hebben, hebben ze me meteen geholpen. Wat ik zeer waardeer.