Prettige service en lekker dichtbij
Prima ervaringen Goede service en altijd bereid om te helpen!
Fijn en snel geholpen
Goeie en snelle service, heldere uitleg en betrouwbaar.
Goede ervaringen. Vlotte en prima afhandeling van reparaties.
Klantvriendelijk en snelle, goede service.
Fijne service met goede monteurs!
Inmiddels al enkele jaren vast klant naar volledige tevredenheid. Zeer goed gevoel met de mensen van de werkplaats. Niets is teveel en kleine reparaties kunnen even tussendoor. Ondanks de afstand rij ik hier graag naartoe.
Zeer tevreden over autobedrijf Jebbink, ze denken mee met de klant ipv alleen aan hun portemonne. Tweedehands onderdelen zoeken ipv nieuwe, is heel normaal. Dit scheelt de klant in de portemonnee, zonder dat het inboet aan kwaliteit.
Al jaren auto in onderhoud en altijd uitstekend!
Wij werden fantastisch opgevangen tijdens de problemen met het koelsysteem van de auto. De gratis ter beschikking gestelde auto was prima. De afwikkeling met andere werkzaamheden aan de auto was uitstekend.
zoals gewoonlijk zijn we zeer tevreden, een vertrouwd adres
Ondanks drukte toch tijd gemaak ! Top!
Groot Jebbink is betrouwbaar en vakkundig. Ze overleggen goed over de uit te voeren werkzaamheden.
wij zijn bijna 4 jaar klant , maar het is ons goed bevallen, goede service ,goed advies , echt een goed bedrijf en lekker dicht bij