goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en snel geholpen
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ingespeeld op onze zoektocht naar een 2ehands wagen. Redelijke inruilprijs en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke aangename contact

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben nu bijna een jaar klant bij de mensen van Auto Oosterhof Grijpskerk. Een onderhoudsbeurt, verzorging van winterbanden, APK enzovoort, worden prima verzorgd en er wordt meegedacht. Een leenauto staat altijd klaar. Ik kan het alleen maar aanraden. Ben erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als van oud, prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Xantia gebracht voor een grote beurt. Eerlijk advies en enthousiaste mensen. Duidelijk liefhebbers van Citroën. Ondanks dat het economisch niet rendabel is toch de auto helemaal laten opknappen. Men denkt goed mee en is goed bereikbaar. \r\nOndanks het feit dat ik bijna een uur moet rijden naar Grijpskerk zal ik mijn \'liefhebbers\' auto daar laten onderhouden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service! Mijn auto begaf het op zaterdagmiddag......\r\nBinnen een uur gerepareerd door een monteur in vrije tijd notabene!! Vriendelijk personeel!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn sedert 1982, d.i. 35 jaar klant bij Garage Oosterhof en dit naar onze volle tevredenheid en berijden inmiddels onze 7e Citroen.\r\nHet personeel is zeer deskundig, klant- en servicegericht.\r\nJe voelt je als klant \'welkom en thuis\'. \r\n
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij al vanaf 1973 Citroën bij garage Oosterhof

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en prettige dienstverlening, waarbij het spuiten van het dashboard van onze nieuwe tweedehandse C3 en het aanbrengen van flankbeschermers niet onvermeld mogen blijven! We zijn er heel blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, zeer vriendelijk en deskundig personeel van monteur tot verkoper, men denkt met je mee.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage, vriendelijk personeel en er wordt met de klant meegedacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een MG TF gekocht en zonder garantie. Dit normaal gesproken meenemen en klaar maar bij garage Oosterhof kregen we de sleutel pas nadat er een nieuwe apk en een aantal onderdelen vervangen waren. Keurig alle boekjes er bij en de auto werd zelfs gebracht bij ons. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en geeft ons zeker een goed gevoel. De auto rijdt heerlijk en je voelt dat er met zorg naar is gekeken !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele positieve ervaring. Goede en eerlijke assistentie bij aanschaf eerste koop auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, staan altijd voor je klaar super service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sander heeft ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van een voor ons nieuwe auto. Door zijn Groningse nuchterheid weet je wat je aan hem hebt. Bij Sander komen wij zeker en ook graag terug.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en aan te raden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks problemen met de ford St alles keurig opgelost en er staat altijd een leen auto klaar. Zelfs in de avond.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Doen niet moeilijk als er binnen de garantietermijn iets mis is. Alles wordt zonder gezeur aangepakt en vlot gerepareerd. Dit was de eerste auto ooit die ik met garantie heb gekocht en ik ben heel blij dat ik bij Oosterhof heb gekocht! Prettige communicatie via telefoon, email en whatsapp.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie service, en zeer klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een professionele garage waar ik vertrouwen in heb. Een prettig idee dat je een eerlijke prijs betaald, dat er naar je geluisterd wordt en waar men de tijd voor je neemt.

Lageweg 8

9843AM Grijpskerk