ik ben goed geholpen

ik ben goed geholpen

Vriendelijk

Goede en snelle service, vriendelijke mensen, vakbekwaam en ik ben geholpen naar tevredenheid.

• Vindt u duurzaamheid binnen een organisatie belangrijk?

Klantvriendelijkheid staat voorop bij jullie!

Jullie staan altijd meteen klaar als het nodig is!!

Hartelijke service

Ik herken de gezellige sfeer van bij mijn familie in Brabant (ik woon inmiddels elders). Scheerders staat altijd voor je klaar met ruime openingstijden en een transparante service. Een Dacia Lodgy daar aangekocht en nog geen moment spijt van gehad.

• Vindt u duurzaamheid binnen een organisatie belangrijk?

Wat rijdt de auto weer heerlijk!

APK en service beurt! Kom er slechts 1 keer per jaar omdat we weinig km s maken. Maar hoe heerlijk de auto weer rijdt na de beurt is een genot!

Goed geholpen zeer tevreden

Grote onderhoudsbeurt prima uitgevoerd

Ik heb goed een afspraak kunnen maken voor een grote beurt. Toen er extra kosten kwamen heeft een medewerker gebeld om dat te bespreken. Onderhoud is goed uitgevoerd. Goede rapportage over uitgevoerde werkzaamheden. Goede service en vriendelijke medewerkers.

100% service

Had problemen met mijn auto dus naar mijn garagebedrijf Scheerders. Werd meteen geholpen. Omdat de reparatie niet dezelfde dag gereed zou zijn kreeg ik een leenauto. Ik kom er al jaren maar de service is als vanouds: super!!!!

zeer prettige ervaring

Dit is een zeer prettig autobedrijf je wordt netjes gebeld wat de kosten zijn bij problemen kan je langskomen zelfs tot 21.00 uur! in 1 woord: fijn geregeld

Goed autobedrijf

Geen rare fratsen

Afspraken worden nagekomen. Alles klopt, geen afwijkend bedrag op de factuur o.id. Goede communicatie. Werd gebeld dat het langer zou duren dan verwacht en dus werd er netjes van tevoren gevraagd of ik mijn auto nodig zou hebben en ik een andere afspraak moest maken of dat ze door konden gaan en ik mijn auto een dag later kwam ophalen. Na het ophalen van mijn auto zat er nog een storing in en hier zou ik nog over worden teruggebeld. Ook al was er nog geen nieuws, toch werd ik even gebeld om te zeggen dat ze me niet vergeten waren maar dat het simpelweg wat langer duurt. Deze duidelijke communicatie wordt zeer gewaardeerd.

Prettig en kundig personeel

Prettig en kundig service gericht personeel dat met je meedenkt. Altijd goed overleg. Weten dat je weer met een betrouwbare auto weg gaat.

• Vindt u duurzaamheid binnen een organisatie belangrijk?

Top bedrijf met top service

Ze geven altijd hun mening

zeer goed

Goed contact met de klant

Goed en vertrouwd bedrijf. Kom er al minstens 37 jaar,

Goed onderhoud kost geld, maar ik schrok toch een beetje van de kosten.

Uitmuntend

Altijd vriendelijk en deskundig.

KLant vriendelijk.

Goede service en opdracht goed uitgevoerd ook na telefonisch overleg over de reparaties die gedaan zijn. Vriendelijk personeel je kunt altijd op hen een beroep doen bij eventuele problemen van de auto. Warm aanbevolen door mij.

Goede garage.

Een zeer goede garage. Ze denken met je mee en overleggen wat ze willen gaan doen. Alles wordt erg netjes gedaan. Als je de onderhouds beurt bij hun laat doen, krijg je pechhulp in Europa erbij. Kortom een goede garage die mee denkt en die goed communiceer!

Super goed geholpen

Ik ben supergoed geholpen. Nu hopen dat mijn radio ook nog aan de praat gaat 😉

• Vindt u duurzaamheid binnen een organisatie belangrijk? N.v.t.

Zeer vriendelijk, goede monteurs, luisteren goed naar de klant

De beste in heel Nederland. Ik wil niet anders 😁

Super service !

Na een waarschuwing in de auto , telefonisch contact met mogelijke oorzaak en tevens tijdelijke oplossing. Volgende ochtend in garage auto laten staan en met leenauto naar huis . S middags wisselen want het was al gerepareerd 💪🏻

goed en snel geholpen

goede, nette en prima behandeling, zowel van de auto als van de klant!

Vertrouwen

Uitstekende garage, met fijne mensen, die mijn auto prima onderhouden

Denken met je mee

Bellen om duidelijkheid te krijgen in het probleem en vooraf te bespreken wat de kosten van reparatie zijn. Hierbij geven ze advies, zodat je samen tot beste beslissing komt.

Vaartweg 86

5106NE Dongen