Je voelt je altijd welkom. Geweldige service. Er wordt in mogelijkheden gedacht en afspraken worden nagekomen. Ben ontzettend blij met \"mijn\" garage. Een absolute aanrader!
Enorm positieve ervaring met dit dynamisch bedrijf. Staan altijd voor je klaar, niets is in redelijkheid te veel. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, service, deskundig personeel maken dat je dit bedrijf graag bezoekt voor onderhoud, service en zonodig aanschaf van een nieuwe auto. Kortom een bedrijf dat mijn vertrouwen altijd heeft waargemaakt.
Klantvriendelijk en gemoedelijk waar de klant centraal staat. Werknemers kennen hun vakgebied. Bij reparatiekosten wordt het eerst met de klant besproken, alvorens de reparatie plaats vind. Bij tanken krijg je hulp als je wat onwennig er tegenover staat.
Mijn ervaring is: Ik ben al 40 jaar klant
Goede snelle service , vriendelijk personeel
prima dienstverlening.
zeer goed. open en eerlijk. staan altijd voor je klaar. geven eerlijk advies!
Denken met je mee en proberen klantgericht te werken
Zelfstandig
Een dikke 10. Heb veel vertrouwen in jullie. Fijn dat jullie er zijn.
Ik ken autobedrijf scheerders al vele jaren, gewoon een top vakmensen die je altijd zeer goed advies geeft over aanschaf en reparatie van autos.
Zoals altijd weer zeker tevreden over de service, communicatie en afhandeling.
altijd blij dat ik er ben.klantvriendelijk en deskundig.
Fijne gemoedelijke benadering, staan voor je klaar en er is deskundig personeel.
wat betreft de APK keuringen ben ik tevreden.