zeer goed. open en eerlijk. staan altijd voor je klaar. geven eerlijk advies!
Prima service en klantvriendelijk. Informeren duidelijk over gebreken en de daaraan gekoppelde kosten, alvorens ze beginnen.
Heel klantvriendelijk en prima service
Goede vakmensen, ook achter de balie. Zorgvuldige en nette reparatie/onderhoud. Ze zijn zuinig: in tegenstelling tot andere (dealer)organisaties gaan zij er niet automatisch van uit dat de klant alles wel zal betalen: bij duurdere reparaties/vervangingen is er altijd overleg: prima!
Uitstekend. Goed advies, Goede offerte, correcte uitvoering reparatie, hier voel ik mij als klant thuis.
Helaas kwam er weer wat bij de onderhoudsbeurt en dan loopt de prijs snel op en was ik het dubbele kwijt, hopelijk kan ik weer een jaartje vooruit, netjes gebeld en uitleg gehad.
Vriendelijk, deskundig personeel, ruime openingstijden, denken met je mee in jouw belang.
Prima service vriendelijk personeel en reparatie altijd klaar volgens afspraak
Gewoon een goed bedrijf met een ruime kennis van zaken die met alle merken goed uit de voeten kunnen.
Zeer goed \" ik was bij een ander bedrijf, maar ben bij hun terug
Gewoon en supergoed!
Goed en kundig
Ik ben al 26 jaar klant en ben zeer tevreden, ik word vriendelijk behandeld en de koffie staat altijd klaar.
We worden altijd goed, vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen. Voor ons geen andere garage dan Scheerders!
vriendelijk ontvangst door alle medewerkers. vakkundige monteurs. duidelijke afspraken i.o.o met betrekking tot uit te voeren werkzaamheden en het kosten plaatje.
Prima service. Men heeft mij zeer goed geinformeerd en geadviseerd. Men straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Kom zeker terug op dit adres. Ook erg fijn de auropech service die inbegrepen zit binnen de uitgevoetde onderhoudsbeurt. Ook vervoer van/naar mijn werkadres wordt zeer gewaardeerd!
Een garage met vakmensen die nou niet een van plan zij een klant op te zadelen met duur onderhoud, maar adviseren hoe dit het best kan worden opgelost.
Je voelt je bij dit bedrijf veilig.: betrouwbaar, bereikbaar, zeer klantvriendelijk, goede oplossingen voor problemen, zeer transparant
Jullie hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en jullie staan altijd direct klaar voor ons!
Zeer klantvriendelijk, het werk wordt naar wens en afspraak uitgevoerd.
Heel goede ervaringen. Deskundig, goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteitverhouding, prima service, vriendelijk, ruime openingstijden.