Ben enorm enthousiast over dit bedrijf Scheerders. Heel flexibel, komen afspraken altijd goed na en geven een service die ik elders nog niet ben tegen gekomen. Een persoonlijke benadering waardoor ik me telkens als klant gewaardeerd voel en nooit bezwaard om mankementen of wat dan ook aan mijn auto, kenbaar te maken. Ze gaan voor een goede oplossing met creatieve alternatieven zodat het ook nog betaalbaar blijft! Chapeau.
Zeer deskundig betrokken en daardoor zeer tevreden. Zowel voor aankoop, schade herstel als onderhoud. Je krijgt een eerlijk advies en het voelt als familie wanneer je daar komt. Al generaties lang komt onze familie hier en zo ook wij!! Geweldige service !
Op vrijdagmiddag olie onder auto. Gebeld :\"Kom maar langs\". Na inspectie werd geadviseerd niet meer verder te rijden i.v.m grote lekkage hoes versnellingsbak. Auto laten staan en kon deze zaterdagochtend alweer op komen halen. Service ten TOP !!!
alleen positieve ervaringen
Prima - staan altijd klaar en denken goed mee.
Ben al 30 jaar zeer tevreden over dit bedrijf. Alleen de laatste tijd heb ik wat communicatie problemen met \"de nieuwe Kees\" Zal aan beide partijen liggen en hopelijk gaat het straks beter als we elkaar beter leren kennen.
Prima bedrijf, wij komen er meer dan 30 jaar.
Prima service, vakkundige monteurs, redelijke prijzen.
Alles in overleg met de klant. Geen verrassingen achteraf. Prima service.
Zoals altijd: prima
Informeel & accuraat. Zeer klantvriendeijk. Heel goed bereikbaar. Service gericht.
Kwalitatief goed, behulpzaam, klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar.
altijd snelle en correkte behandeling