Kwalitatief, uitermate betrouwbaar en vakkundig autobedrijf met uitstekende snelle service
Zeer gemoedelijk, erg klantvriendelijk, no nonsense, zeer behulpzaam.
A.P.J. Scheerders is een geweldig bedrijf met een zeer goede service! Ze staan altijd voor je klaar. Heb je een mankement aan je auto en je komt even aangereden. Nou, dan wordt er toch naar gekeken! Super. Complimenten voor al het personeel, dat werkt bij A.P.J. Scheerders.
Van huis uit meegekregen om naar Scheerders te gaan. Erg goede service, zeker de mobiliteitsservice die ze tegenwoordig hebben. Zijn niet de goedkoopste maar rijd er graag voor naar Dongen-Vaart.
Garage scheerders is een fijne organisatie waar men de klant kent, kennis heeft van zaken en niet afschrikt van een uitdaging voor welk merk dan ook. Ik ben al jarenlang vast klant.
prima, goede service
Prima communicatie en altijd goede informatie vooraf, over de te maken kosten. Zeer nette accommodatie, professioneel en klantvriendelijk personeel.
Goede service en goede snelheid
Op Zich prima, zeker de ruime openingstijden, maar wij vinden dat met het vertrek van Kees, een stuk communicatie/service minder is geworden, ieder heeft zijn eigen manier, maar wij vonden die van Kees heel erg prettig.
Wij worden altijd correct te woord gestaan. In noodgevallen worden we zo spoedig mogelijk geholpen. Bij reparatie van de auto wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen of wat er gedaan is. Er word indien nodig een vervangend vervoermiddel aangeboden tijdens APK of onderhoudsbeurt.
Attent naar de klant,vriendelijk.Goede planning van de werkzaamheden,korte wachttijden voor de reparaties. Betrouwbare garage.
uitstekende service, behulpzaam, denken mee met de klant. Zijn niet de goedkoopste, maar dat is zolang aandacht en service op dit hoge niveau blijft staan ook geen probleem.