Staan altijd voor je klaar met goede service en doen wat er is afgesproken. En heel fijn zijn de ruime opening tijden.
goed, afspraken kloppen, deskundig en betrouwbaar
Heb alleen maar hele goeie ervaringen met dit bedrijf.
wij worden altijd zo snel mogelijk geholpen. En de prijs /service is in goede verhouding
ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf altijd vriendelijk en betrouwbaar
Kom hier ook met mijn vorige auto voor APK en overige werkzaamheden. Ik merk dat de klant en service daar meer centraal staat dan het geld verdienen, ook de eerlijkheid is ruim voldooende.
beste ervaringen
Goede service, komt afspraken goed na, prima overleg bij grotere reparaties of onderhoud, goed bereikbaar.
Heel klantvriendelijk en meedenkend.
Het bedrijf heeft een zeer goede service. Is erg deskkundig. Is er iets met je auto,dan wordt er gelijk gekeken. Ze werken met deskundige mensen. Die weten wat ze doen. Dit is het bedrijf die je nergens anders tegenkomt. Wij willen geen andere autogarage. Als je hier bent geweest, wil je niet anders. Mannen en vrouwen, ga zo door!!!
het vakkundig ,vriendelijk,personeel hebben staan op alle tijden van de dag klaar voor hun klant. een dikke pluim voor autobedrijf scheerders.