Ook top

Gastvrij en vriendelijk

Klant gericht. Er word de tijd genomen en er heerst een vriendelijk en open sfeer.

Zeer fijne ervaring

Zeer fijne ervaring door verkoper Thom Bakker die ons de Mercedes verkocht heeft. Kennis van zaken. Weet hoe hij met oudere mensen om moet gaan. Prachtige bos bloemen en fles Brut waren zeer welkom. Bedrijf aanbevelenswaardig.

Prettig en snel tot een deal gekomen

Komen snel ter zake en realistische (inruil-) prijs.

Goed advies en service

We kwamen snel tot een deal!

Top service en snel afgehandeld

Topservice en snel afgehandeld. Zeer vriendelijke personeel. Als je vragen hebt worden die gelijk beantwoord. Duidelijke communicatie, goede afspraken die na worden gekomen. Aanrader !

Service 2.0

Net zoals de vorige keer werden we ook nu weer fantastisch geholpen

Mooie auto gezien bij de Groot Veenendaal 20-9-2024 zelfde dag gekocht . Goede deal gemaakt met Diederick . Het is een goede betrouwbare autobedrijf waar je ook garantie kan afsluiten als je dat wil.

Goede service en betrouwbaar

Uitstekend geholpen, vriendelijk en attend.

Goed en betrouwbaar autobedrijf die afspraken nakomen.

Betrouwbaar en goede service.

zijn vriendelijk en behulpzaam

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam,komen hun afspraken na

Opdringerig slechte communicatie

Communicatie,aanvraag geannuleerd wordt ik benaderd met opdringerig verhaal dat ik er niet onderuit kan of 15% van koopsom moet betalen,ik ben zelf ook ondernemer,als ik zo met klanten omga hou ik niet veel over.!! Geen documentatie bij de auto, hierom gevraagd wordt er een PDF bestandje gestuurd bij een auto van bijna 30 mille verwacht ik dat ze even documentatie opvragen en opsturen

Fijn contact met Tom en een fijne, mooie, frisse caddy gekocht

Vriendelijke ontvangst duidelijke afspraken die ze ook nakomen en dat geeft vertrouwen.

Fijn geholpen duidelijke afspraken goede uitleg.

Je kunt van ze op aan.

Onze tweede auto gekocht inmiddels. Kan niet anders zeggen dat ze doen wat ze beloven. Hardwerkende mensen en ook aardig en behulpzaam naar de klant toe. Niet vergeten Johan te noemen. Hij heeft een belangrijke spilfunctie maar is ook zeer stressbestendig. Kortom: Klasse bedrijf

vriendelijke verkoper , goede service !

nissan xtrail aangekocht bij garage de Groot, fijn geholpen en goede service! nog een leuk cadeautje bij het ophalen van de auto.

Sociaal en behulpzame medewerkers

Mijn ervaring is dat de medewerkers zeer behulpzaam en sociaal zijn , niets is te veel om iets extra´s te doen om alles in goede banen te leiden en om tot een goed einde te komen ,zodat de klant tevreden naar huis gaat.

buitengewoon goed

Ik hoefde weinig te vragen want zij dachten aan alles wat belangrijk was voor mij op dat moment.

Zéër netjes behandeld

Onze Toyota Ch-R die pas een onderhouds beurt had gehad, ingerolen op een Link&Co. Na 1 proefrit gelijk een deal gesloten. Achteraf bleek dat de Link&Co ivm invoer niet op tijd onderhoud had gehad. Dat is zonder overleg met ons door verkoper Jan, kostenloos uitgevoerd! Dankjewel Jan hiervoor. Óók nog een nette gratis leenauto mee gehad, tegen betaling van de de verbruikte brandstof uiteraard. Wij zijn zéér tevreden over autobedrijf De Groot in Veenendaal

We zijn zeer netjes geholpen , en na een telefoontje is de auto ook nog een dag eerder afgeleverd super tevreden

Vriendelijke deskundige medewerker

Goede uitleg, nette inruilprijs andere auto, vriendelijke deskundige medewerker.

Professioneel ontvangen,snelle service en uitermate blij met mijn aankoop,mooi wagenpark dus aanbevolen om kijkje te nemen ,geen plek voor volvo-liefhebbers maar daar komen ze zelf wel achter(grapje) ik ben iig zeer tevreden en als de tijd daar is kom ik zeker terug

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

In april een VW Beetle gekocht bij dit bedrijf. Deze auto heeft mij weinig geluk gebracht. Er ging telkens iets stuk bij deze auto. Sensoren van de ABS en parkeersensoren. Het slot van de achterklep en vervolgens ook nog het portierraam die er ineens mee ophield. Als klap op de vuurpijl een onwillig koppelingspedaal. Toen was ik er klaar mee. De eerstgenoemde euvels werden keurig onder garantie verholpen. Het vertrouwen in deze auto was weg. Het vertrouwen in het bedrijf echter niet. Ben gaan praten over inruil. Zijn coulant omgesprongen met inruil van mijn VW Beetle. Heb nu bij dit bedrijf een keurige Ford C-Max gekocht waarmee ik meer geluk hoop te hebben.

top service

prettige garage waar iedereen welkom is en deskundig

Fijne en vriendelijke service

Wij kochten een nieuwe auto en ruilden onze oude auto in. We werden vriendelijk en fijn geholpen. We hebben veel plezier van onze nieuwe auto!

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal