Echt betrokken

Vriendelijk, snel en meedenkend

Nette garage, fijn geholpen

Wij hebben hier een gebruikte auto gekocht (VW Touran uit 2007). Door de verkoper zijn we goed geholpen en er was alle tijd voor een proefrit. Hij had goed kennis van zaken en nam de tijd om alle details door te nemen. Wel waren de banden aan vervanging toe, hier werden we niet actief op gewezen. Uiteindelijk hebben we gekozen om de grote afleveringsbeurt te laten uitvoeren incl. 4 nieuwe banden. Wel nog een keer terug moeten gaan voor dingen die ze bij de APK hadden moeten constateren/repareren vind ik. Verzekeringsvoorstel vrijblijvend van de BOVAG gekregen, echter deze blijven je wel telefonisch benaderen. Over het algemeen wel tevreden over deze garage.

Goede deal gedaan bij een degelijk bedrijf

We kochten een vrij jonge Dacia Logan MCV bij de vestiging Veenendaal. Daarbij onze oude Dacia ingeruild waar we een goede prijs voor kregen. Verder is de koop erg netjes afgehandeld en hebben we zaken gedaan met Steven. Aflevering keurig op tijd en de bos bloemen daarbij maakte het helemaal af. Proficiat met zo'n mooi bedrijf!

Langjarig vertrouwen

Ruim 25 jaar heb ik een relatie met dit autobedrijf. Onlangs heb ik er mijn vijfde auto gekocht. Kernbegrip is vertrouwen. Vertrouwen in de betrouwbaarheid van de aangekochte auto’s, vertrouwen in de adviezen die gegeven worden bij het onderhoud van de auto’s, vertrouwen in het nakomen van afspraken. Dat maken de mensen van De Groot waar. Van verkoper tot aflevermonteur.

Erg goed geholpen

Ik had bepaalde eisen waaraan een auto voor mij lichamelijk moest voldoen. De test rit in een auto was niet fijn voor mij daarna werd er heel goed mee gekeken naar wat wel mogelijk was en met een mooie occasion ben ik de zaak weer uit gegaan

Zeer netjes ontvangen en geholpen en uiteindelijk ook een nette aflevering.

Ik zocht niet specifiek een auto. Kwam eigenlijk oriënterend binnen. Overgehaald door klantgerichtheid en netheid.

Keurig en net bedrijf

Prima ervaring, zoals het nu lijkt goede auto. De laatste ster kan er niet bij omdat de aangeschafte auto zo “vet” is als bagger…. Siliconen spray in de aanbieding… alles is moddervet van de siliconen… prachtig bedrijf maar het lijkt wel of de auto is klaar gemaakt door een Turk. Je “glijd” door de auto van de glimmerij. Echt nooit meer doen. Ben 2 uur beIg geweest met ontvetter om het bruikbaar te krijgen. Stuur glipt je door de vingers … bahh echt jammer en had ik niet verwacht. Verder prima!

Mooie prijs en goede auto

Vriendelijk ontvangen en super geholpen! Bedankt!

Een warm welkom! En wat een service! Zouden eigenlijk 3 weken moeten wachten op onze nieuwe auto, maar konden hem al na een week ophalen. Bedankt!

Goede afspraken

Mercedes Vito netjes afgeleverd

Prettig zaken doen met hun.

Gewoon super geholpen!

ik ben goed geholpen

Afgelopen zaterdag hebben wij een XC90 afgeleverd gekregen; ik kijk terug op een prettige aankoop! Netjes geholpen, knelpuntjes gewoon benoemd en opgepakt; Top!

Een Top bedrijf met verstand van zaken !

Fijn bedrijf en heeft verstand van zaken. Erg vriendelijke wordt je er geholpen. Echt een aanrader

professioneel, vriendelijk en betrouwbaar.... en

dit vertrouwen waard zijn zal steeds weer moeten blijken..... ook daar vertrouw ik op. Ik heb geen verstand van auto's, laat staan of de gekochte auto voldoet aan wat ik voor de koopprijs mag verwachten. Voor mij is het dus een vertrouwenskwestie en ik hoop dat ik daarin niet teleurgesteld zal worden.

Mooi bedrijf aardige verkoper klant gericht maar ook zakelijk

Leuk en vriendelijk

Zeer tevreden met de service, klantgerichtheid en vriendelijkheid bij de aankoop van onze auto!

Heel tevreden over de Groot. Wij zijn goed en vriendelijk geholpen door steeds dezelfde medewerker, wat erg prettig werkt! Bij het ophalen van de auto kregen we ook nog een mooie bos bloemen, erg leuke verrassing!

Is een goed bedrijf

uitstekend

Na een eerdere goede ervaring met de aanschaf van een nieuwe auto bij De Groot, heb ik vorige week een tweedehands auto bij De Groot in Veenendaal gekocht. Dat ging prima, op een ontspannen manier, en men kwam alle gemaakte afspraken uitstekend na - compliment daarvoor! Ik woon op ruim een half uur rijden van Veenendaal, maar omdat De Groot een zeer betrouwbare garage is, blijf ik graag klant bij hen. Ik beveel Autobedrijf De Groot van harte aan!

Prima autobedrijf

Betrouwbaar autobedrijf voor zowel aankoop van een andere auto als met het laten uitvoeren van onderhoud. Al jarenlang klant een tevreden klant en hopelijk nog jaren.

Prima service.

Ga zo door.

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Zeer vriendelijke en rustige benadering.

Ik ben door Guido en zijn vader zeer vriendelijk geholpen. Ze zijn begripvol, betrouwbaar en ik zou nooit meer naar een ander bedrijf gaan om een auto aan te schaffen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

uitstekend

goed advies prima geholpen duidelijke afspraken een aanrader...

Goede ervaring , kan eigenlijk niet beter , heel erg goede service

Correct en meedenkend

Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd.

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal